19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Na internetu je procurio video koji pokazuje super brzo učitavanje igrica preko novog SSD-a koji će se koristiti za novu PlayStation 5 konzolu!

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako o svemu mogli samo čitati. U članku je pisalo kako se Spider-Man za PS4 pomoću novog hardvera može učitavati 19 puta brže nego do sada, u konačnici to učitavanje traje manje od jedne sekunde točnije 830 milisekundi. Sve to omogućio je novi SSD kojeg je Sony razvio specifično za potrebe videoigrica i nove PS5 konzole!

Sada to učitavanje možemo i pogledati u video klipu zahvaljujući novinaru Wall Street Journala, Takashiju Mochizukiju koji je na sastanku za investitore snimio demonstraciju koju je održao Sony.

U KOLIKO VIDEO NIJE DOSTUPAN MOŽETE GA POGLEDATI I OVDJE:

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here