VIŠE

  5 zabavnih stvari koje možete raditi na Internetu

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  303SubscribersSubscribe

  Trenutna situacija u svijetu mnogima je ograničila broj aktivnosti, a neki su tako otkrili svoj skriveni potencijal i maštovitost te smo tijekom zadnjih godinu dana vidjeli zaista razne zanimljive ideje kako kratiti vrijeme i kako se zabaviti unutar svoga doma. Ako nas pitate, vrlo vjerojatno najviše zabave u ovim vremenima može ponuditi Internet i zaista je bezbroj zabavnih stvari koje se mogu raditi na njemu. Pokušali smo stoga izdvojiti samo pet onih koje definitivno spadaju među najzabavnije i koje bi svima mogle odlično pomoći skratiti vrijeme dok nemaju previše raspoloživih drugih opcija.

  Video igre

  Naravno, što je zabavnije od igranja video igara na Internetu? One su definitivno glavni izvor zabave, pogotovo u vremenima u kojima je tehnologija toliko napredovala da možemo popularne naslove poput igrice Agar Balkan igrati protiv ljudi iz cijelog svijeta. Upravo tome teži velika većina kreatora novih igrica te tako svojim igračima omogućava nebrojene sate uživanja u velikom broju različitih žanrova. Uz to, razne platforme nude i mogućnost gledanja profesionalnih igrača i natjecanja u igranju video igara što neki također pronalaze izuzetno zabavnim.

  Filmovi i serije

  Danas je na Internetu poprilično lako naći omiljenu seriju ili pogledati neki nov i uzbudljiv film. Uz dobro poznate platforme za gledanje kao što je primjerice Netflix, postoji i mnogo drugih besplatnih opcija. Jedna od njih bila je CouchTuner, a za koju danas postoji velik broj jako kvalitetnih alternativa. Također, uživati na Internetu se može i gledajući razne dokumentarne filmove koji su još lakše dostupni od igranih filmova.

  Društvene mreže

  Gotovo da je danas nemoguće naići na osobu koja nema niti jedan profil na nekoj od društvenih mreža. U zadnjih je 20-ak godina osmišljeno i kreirano zaista mnogo različitih društvenih mreža, a svi znamo za neke od njih poput Facebooka, Instagrama, Twittera itd. Na njima osoba može dijeliti svoje slike, razmišljanja, igrati igrice, gledati video isječke, komentirati, reagirati ili se upustiti u raspravu i razgovor s drugim ljudima. Također, sjajna su platforma za komunicirati s prijateljima ili novim poznanicima putem chata, telefonskog poziva ili video poziva.

  Učenje

  Iako mnogi učenje definitivno neće svrstati u aktivnosti koje su zabavne, Internet je prebogat informacijama te raznim savjetima i lekcijama da se ne bi iskoristio za naučiti nešto novo. To nešto ne mora biti dosadna matematika, fizika ili kemija, već nešto što smo oduvijek htjeli znati. Primjerice, strani jezik zemlje koja nam je oduvijek bila draga, kuhati najdraže jelo koje nismo znali kako pripremiti ili kako se svira instrument koji smo oduvijek htjeli znati svirati.

  Sport i esport

  Mnogi danas imaju svoju najdražu sportsku ekipu ili sportaša, a neki i svoju najdražu esport igru. Fanovi sporta zaista lako danas mogu pratiti rezultate i utakmice svojih ekipa, dok je esport aktivnost koja je u velikom porastu popularnost te je znatno pristupačnija korisnicima Interneta. Za one koji ne znaju, esport je kompetitivno igranje video igara, a razna natjecanja tog tipa igraju se gotovo svakoga dana. Vrlo je lako postati fan nekoga od njih, a gledajući razne mečeve besplatno, može se komunicirati i s drugim ljudima koji dijele istu zanimaciju.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments