fbpx

A Quiet Place 2 – službena najava

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

A Quiet Place, film koji je izašao 2018. godine i imao nevjerovatan uspjeh. Nije bilo teško za pogoditi da će zbog velikog uspjeha imati i drugi nastavak koji je i najavljen nedugo nakon prvih prikazivanja u kinima. Sada, izašla je prva službena najava za novi nastavak.

A Quiet Place 2 će pratiti glavnog lika Evelyn Abbott (Emily Blunt) koja luta post-apokaliptičnim svijetom sa svoje troje dijece, od kojih je jedno novorođenče. Međutim, ako se sjećate prvog dijela tu su jeziva čudovišta koja napadaju bilo koga ako proizvedu i najmanji zvuk. Ako želite popričati s nekim, otiđite do obližnjeg slapa jer tamo vas čudovišta ne čuju. Pogledajte najavu ovdje.

Drugi nastavak uzima korak dalje od farmerske kuće gdje se uglavnom odvijao prvi dio filma. Novi dio će istražiti početke invazije i što se dogodilo sa obitelji Abbott nakon prvog dijela. Uloge će ponoviti Noah Jupe i Millicent Simmonds koji imaju ulogu djece Evelyn Abbott. Novi glumci koji će se pojaviti u drugom dijelu su Cillian Murphy i Djimon Hounsou u zasad nepoznatim ulogama. Sudeći po onome što prikazuje najava ne bi nas iznenadilo da ova dvojica imaju neku zajedničku prošlost te je moguće da žive skupa u potpunoj tišini.

Dok se John Krasinski neće vratiti u ulogu Lee Abbotta (iz očiglednih razloga), zato će se vratiti kao režiser skupa sa Bryanom Woodsom i Scott Beckom.

A Quiet Place 2 u kina dolazi 20. ožujka.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here