AMC priprema treću seriju u Walking Dead svijetu

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

AMC je naručio treću seriju u svijetu Walking Dead, objavila je u ponedjeljak kabelska mreža. Kao i Fear the Walking Dead, neimenovana serija se ne opisuje kao spinoff od originalne serije, već zasebna priča. Prema AMC-u, imati će dvije mlade protagonistice i usredotočiti se na prvu generaciju preživjelih u apokaliptičnome svijetu. Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju, svi će se zauvijek promijeniti.

The Walking Dead serija Tehix 2

Nova serija će se sastojati od 10 epizoda i bit će snimljena u Virginiji ovoga ljeta za premijerni datum 2020. godine. Budući da se originalna serija snima u Atlanti, a Fear the Walking Dead u Austinu, ne bismo trebali očekivati crossover uskoro. Walking Dead pisac Matt Negrete poslužit će kao showrunner i suosnivač projekta sa Scottom Gimpleom, glavnim za sadržaj u svijetu The Walking Dead.

David Madden, predsjednik programa za AMC Networks i AMC Studios izjavio je slijedeće:

Oduševljeni smo što će mrtvi nastaviti hodati u novi kutak postapokaliptičnoga svijeta, kutak u kojem će se prikazivati priče i likovi za razliku od onih koje je The Walking Dead dramatizirao do sada i to će sigurno izazvati još veću bazu obožavatelja. Scott je bio neprocjenjivi vođa za svijet otkada je preuzeo CCO (Chief Content Officer) ulogu, s jasnom i inovativnom vizijom za franšizu. Isto tako, uzbuđeni smo što imamo Matta, koji je bio ključni dio obitelji više od pet godina i napisao mnoge nezaboravne epizode TWD-a, na čelu ove originalne serije.

„Prikazati publici dosada nevidljiv dio The Walking Dead svijeta uronjen u novu mitologiju, vrlo je kul način za proslavu „Decade of the Dead“ na televiziji i preko petnaest godina briljantnoga stripa Roberta Kirkmana. Matt Negrete je jedan od najboljih pisaca-producenata u dugoj povijesti serije. Oduševljen sam što radim pored njega kako bih ispričao priče za razliku od onih koje smo vidjeli prije, čineći naš prvi korak u još veći svijet.“, rekao je Gimple.

The Walking Dead serija Tehix 4

The Walking Dead svijet nije osobito sretan sa svojim mladenačkim likovima izvan obitelji Grimes. Mlađi ženski likovi poput Enid i Oceanside ekipe ostali su nerazvijeni tijekom više sezona. Hoće li sljedeća mlada generacija preživjelih izbjeći narativne zamke onih koji su došli prije njih? Saznat ćemo sljedeće godine.

The Walking Dead serija Tehix 3

The Walking Dead prošli je tjedan završio svoju devetu sezonu, a AMC trenutno razvija tri Walking Dead filma koji će se usredotočiti na avanture Ricka Grimesa nakon njegova odlaska iz serije. Danai Gurira također navodno napušta seriju nakon 10. sezone, ali će se najvjerojatnije pojaviti u filmovima Ricka Grimesa. Peta sezona Fear the Walking Dead imat će premijeru u lipnju ove godine.

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here