“Procurili” benchmark rezultati AMD Navi Radeon RX GPU “66AF:F1”

Što se tiče čiste grafike, već u samim početnim testovima ima bolje rezultate od Radeon RX580!

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

AMD Navi će krenuti u prodaju ove godine. AMD nam ne daje konkretne informacije kakve će biti ni kako će izgledati. Naime CompuBench pretpostavlja o kakvim bi se performansama moglo radit.

Ovo su samo glasine, koje ne možemo u potpunosti potvrditi. Izgleda da će famozni AMD Navi imati 20 procesnih jedinica (CU). Uređaj koji bi koristio Windows/Direct X imao bi puno veću brzinu od drugih operativnih sistema. Što se tiče grafike, već u samim početnim testovima ima bolje rezultate od Radeon RX580, ali je negdje u razini sa AMD Radeon RX Vega 56.

Što se tiče obrade podataka u razini je sa Radeon RX 580. To nam zapravo više govori kako je ova grafička više napravljena za grafiku i performanse tijekom igranja nego u nabijanju snage računala.

Što da vam kažem? Ovo su sve špekulacije koje bi volio da se potvrde u skorašnje vrijeme. Jedino što vam sa sigurnošću mogu reći je, da će biti napravljeni sa 7nm procesorom, što znači da će biti jako brze. Njihova arhitektura i izrada će biti prvenstveno namijenjene za gaming, a koristiti će se i u next gen konzolama i računalima.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here