Android igrice koje su trenutno besplatne

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Neke android igrice su besplatne narednih nekoliko dana, dok bi inače za njih morali izdvojiti nekoliko dolara iz svojeg budžeta. Za Vas smo pripremili kratki opis svake igrice i do kada traje promocija, pa da je instalirate i uživate.

Reed – malo biće koje je zadnja kreacija jednog starog super računala. Staro super računalo umire jer gubi svoje kockice i time postaje sve sporije. Bez super računala svijet će okončati, na vama je da pomognete spasiti svijet i skupiti sve kockice u levelima koji nisu baš lagani za proći.

CELL 13 – zarobljeni ste u jednoj od 13 ogromnih ćelija, ispunjenih mozgalicama koje idu od jednostavnih do nemoguće kompliciranih. Pratitelj će vam biti prijateljski nastrojen i usamljeni robot Chester. Zajedno ćete koristiti mozak i riješavati mozgalice, koristeći neke zakone fizike na kreativan i outside the box način.

Orbit XL – morate ostat u orbiti izbjegavajući objekte koji vam se približavaju ili čak izbjegavati da ne završite u crnoj rupi. Ovo je survival igra i preživljava se koliko god se može, što duže igrate, igra postaje teže, prava kompetativna igra.

Timing Hero – pixelizirana rpg igrica sa izvrsnim borbama heroja. Retro način igrice malo koga može ostaviti ravnodušnim.

The Lonely Hacker – hakerski simulator gdje vi imate na izbor sve države svijeta. Ova je igra klasična igra žurbe, gdje morate nešto što prije obaviti. Ako se umorite imate i mini games gdje možete polako rješavati zadatke.

The Hunt for the Lost Treasure – klasična click and point igrica koja vas vodi u potragu za blagom, pravi avanturistički brain teaser.

Dead Bunker 2 HD – plaćenik ste koji obavlja svoj posao za dobru lovu. Slučajno vas posao odvede u laboratorij gdje biste trebali pronaći tajne dokumente, ali ubrzo to više ne bude traganje za novcem, već ozbiljna i strašna borba za život.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here