Animirana serija Rick and Morty će imati još barem 70 epizoda

5,457LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Nakon što je natjerao obožavatelje da čekaju i čekaju i čekaju, Adult Swim je službeno obnovio kultnu animiranu seriju Rick and Morty. I nismo dobili samo obnovu četvrte sezone od oko 10 epizoda, već nevjerojatnu obnovu od 70 epizoda što znači da će kultna serija imati preko 100 epizoda. Donosimo vam sve detalje o četvrtoj sezoni.

KOLIKO ĆE BITI EPIZODA?

Dok je prva sezona imala 11 epizoda, druga i treća sezona imale su po 10 epizoda svaka. Velika je vjerojatnost da će Rick and Morty i ovu sezonu imati 10 epizoda, iako je su-autor Dan Harmon govorio o tome da želi raditi dulje sezone.

Rick and Morty

Pošto je Adult Swim naručio 70 epizoda, ostaje pitanje hoće li se Harmon i Justin Roiland držati tradicionalnih sezona ili će napraviti četvrtu sezonu koja će trajati godinama.

KADA DOLAZI ČETVRTA SEZONA?

Adult Swim je potvrdio da će nova sezona Rick and Morty doći u studenom 2019. godine. Ranije smo bili upozoreni u post credit scenama finala treće sezone – od samoga gospodina Poopybuttholea – da ne očekujemo četvrtu sezonu vrlo brzo. Dvogodišnje čekanje nije ništa novo za Rick and Morty obožavatelje s obzirom na razlike između prethodnih sezona, tako da je 2019. uvijek bila najranija kada smo očekivali četvrtu sezonu. Pisanje novih epizoda započelo je u lipnju 2018. te je Roilandom obećao kako više neće biti dugih čekanja između sezona.

EKIPA OSTAJE ISTA

Ne možemo zamisliti druge ljude u ovim ulogama stoga smo vrlo zahvalni što se ista ekipa vraća. Roiland kao Rick Sanchez i Morty Smith, Chris Parnella kao Jerryj, Spencer Grammer kao Summer i Sarah Chalke kao BethJoš samo treba vidjeti hoće li nove epizode zahtijevati od Roilanda da se napije kako bi snimio epizodu. Osim glavne ekipe, očekujte i nove gostujuće zvijezde za druge likove. U trećoj sezoni su se pojavili Nathan Fillion, Susan Sarandon, Christian Slater, Lance Reddick i Tony Hale.

NAJNOVIJI ČLANCI

Potvrđena dva nastavka na film Halloween (2018)

Iako smo svi mislili da je Halloween završio prošle godine izravnim nastavkom na film iz 1978. godine, prevarili smo se. Universal je prije par...

Cats dolazi na velike ekrane sa zvjezdanom glumačkom postavom

U kina diljem svijeta dolazi jedan od najboljih Broadway mjuzikala Andrewja Lloyda Webbera – Cats. Voljeni mjuzikl režira Tom Hooper, dobitnik Oscara koji je...

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here