fbpx

Animirana serija Rick and Morty će imati još barem 70 epizoda

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Nakon što je natjerao obožavatelje da čekaju i čekaju i čekaju, Adult Swim je službeno obnovio kultnu animiranu seriju Rick and Morty. I nismo dobili samo obnovu četvrte sezone od oko 10 epizoda, već nevjerojatnu obnovu od 70 epizoda što znači da će kultna serija imati preko 100 epizoda. Donosimo vam sve detalje o četvrtoj sezoni.

KOLIKO ĆE BITI EPIZODA?

Dok je prva sezona imala 11 epizoda, druga i treća sezona imale su po 10 epizoda svaka. Velika je vjerojatnost da će Rick and Morty i ovu sezonu imati 10 epizoda, iako je su-autor Dan Harmon govorio o tome da želi raditi dulje sezone.

Rick and Morty

Pošto je Adult Swim naručio 70 epizoda, ostaje pitanje hoće li se Harmon i Justin Roiland držati tradicionalnih sezona ili će napraviti četvrtu sezonu koja će trajati godinama.

KADA DOLAZI ČETVRTA SEZONA?

Adult Swim je potvrdio da će nova sezona Rick and Morty doći u studenom 2019. godine. Ranije smo bili upozoreni u post credit scenama finala treće sezone – od samoga gospodina Poopybuttholea – da ne očekujemo četvrtu sezonu vrlo brzo. Dvogodišnje čekanje nije ništa novo za Rick and Morty obožavatelje s obzirom na razlike između prethodnih sezona, tako da je 2019. uvijek bila najranija kada smo očekivali četvrtu sezonu. Pisanje novih epizoda započelo je u lipnju 2018. te je Roilandom obećao kako više neće biti dugih čekanja između sezona.

EKIPA OSTAJE ISTA

Ne možemo zamisliti druge ljude u ovim ulogama stoga smo vrlo zahvalni što se ista ekipa vraća. Roiland kao Rick Sanchez i Morty Smith, Chris Parnella kao Jerryj, Spencer Grammer kao Summer i Sarah Chalke kao BethJoš samo treba vidjeti hoće li nove epizode zahtijevati od Roilanda da se napije kako bi snimio epizodu. Osim glavne ekipe, očekujte i nove gostujuće zvijezde za druge likove. U trećoj sezoni su se pojavili Nathan Fillion, Susan Sarandon, Christian Slater, Lance Reddick i Tony Hale.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here