Annabelle 3 – RECENZIJA

5,457LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Annabelle 3 ili Annabelle Comes Home je nastavak na prva dva dijela Annabelle i Annabelle: Creation, a sedmi u svijetu “The Conjuring Universe” franšize. U koliko ste ljubitelj cijelog “Conjuring” svijeta onda je ovo definitivno film koji će vam se svidjeti. Uz lutku Annabell koja je svjetionik za mrtve primijetiti će te i neke drugo karaktere poput Lađara koji prevozi mrtve duše na “drugu stranu”, pa zato imaju novčiće na očima kao sredstvo plaćanja, zatim drevni oklop samuraja opsjednut duhom njegovog nekadašnjeg nositelja i bijela vjenčanica koja zaposjedne žene, konkretno mladenku s kuhinjskim nožem Michaela Myersa.

Žanr: horror, misterij, triler
Godina: 2019.
Redatelj: Gary Dauberman
Producenti: James Wan, Peter Safran
Glavne uloge: Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Vera Farmiga, Patrick Wilson
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 106 minuta
Datum izlaska: 26. lipnja 2019.
U kinima od: 27. lipnja 2019.

Film se dešava između završetka prvog The Conjuring filma i početka drugog. Cijeli film prati desetogodišnju Judy Warren (Mckenna Grace), a njeni roditelji su ovdje samo da zbrinu Annabelle, tj. ostave je u odgovarajućoj staklenoj vitrini sobe za artefakte.

Posebno mi se dopao tok priče koja nije bila naporna za pratit, a uz to odlično su nas prisjetili i proveli kroz povijest “The Conjuring Universe” franšize, te podsjetili da iduće godine dolazi The Conjuring 3 film.

Annabelle 3 - RECENZIJA tehix

Kako sam naveo na početku priča prati desetogodišnju kćer Judy Warren, a djevojčica koja stoji iza ove teške uloge je Mckenna Grace. Moram priznati da sam u početku bio skeptik da je glavna uloga otišla djetetu što nikad prije nije bila praksa u The Conjuring Universe franšizi, no kasnije se ispostavilo suprotno. Posebno mi se svidjela gluma i izrazi lica uplašene, a ujedno i neustrašive djevojčice. Moram pohvaliti i ostatak glumačke ekipe dadilju Mary Ellen (Madison Iseman) i najiritantniju ulogu u filmu Daniela Rios (Katie Sarife).

Annabelle 3 - RECENZIJA tehix

Glazbena podloga u filmu je odlična i vidi se veliki napredak u franšizi. Moram priznati da već duže vrijeme nisam čuo bolju glazbenu podlogu za ovakav žanr filma. Glazba je odrađena tako da u vama probudi jednu vrstu straha i napetosti.

The Conjuring Universe franšiza još od 2013. kada je izašao prvi The Conjuring film nije uspjela napraviti bolji, uspješniji i nadmašiti prvi The Conjuring. Vjerujem da će Annabelle Comes Home biti novi uspjeh, a moguće i kraj Annabelle poglavlja.

NAJNOVIJI ČLANCI

Potvrđena dva nastavka na film Halloween (2018)

Iako smo svi mislili da je Halloween završio prošle godine izravnim nastavkom na film iz 1978. godine, prevarili smo se. Universal je prije par...

Cats dolazi na velike ekrane sa zvjezdanom glumačkom postavom

U kina diljem svijeta dolazi jedan od najboljih Broadway mjuzikala Andrewja Lloyda Webbera – Cats. Voljeni mjuzikl režira Tom Hooper, dobitnik Oscara koji je...

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...
Annabelle 3
9

KRATKI PREGLED

Definitivno najbolji film do sada u cijeloj "The Conjuring Universe" franšizi. U filmu možemo primijetiti znatne promjene što se tiče kvalitete video i audio montaže, glumačke postave i dosta drugih stvari koje vam neću otkrivati. Može se reći da je Warner Bros. odradio vrhunski posao i ozbiljno shvatio "The Conjuring Universe"!
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here