Annabelle 3 – RECENZIJA

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Annabelle 3 ili Annabelle Comes Home je nastavak na prva dva dijela Annabelle i Annabelle: Creation, a sedmi u svijetu “The Conjuring Universe” franšize. U koliko ste ljubitelj cijelog “Conjuring” svijeta onda je ovo definitivno film koji će vam se svidjeti. Uz lutku Annabell koja je svjetionik za mrtve primijetiti će te i neke drugo karaktere poput Lađara koji prevozi mrtve duše na “drugu stranu”, pa zato imaju novčiće na očima kao sredstvo plaćanja, zatim drevni oklop samuraja opsjednut duhom njegovog nekadašnjeg nositelja i bijela vjenčanica koja zaposjedne žene, konkretno mladenku s kuhinjskim nožem Michaela Myersa.

Žanr: horror, misterij, triler
Godina: 2019.
Redatelj: Gary Dauberman
Producenti: James Wan, Peter Safran
Glavne uloge: Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Vera Farmiga, Patrick Wilson
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 106 minuta
Datum izlaska: 26. lipnja 2019.
U kinima od: 27. lipnja 2019.

Film se dešava između završetka prvog The Conjuring filma i početka drugog. Cijeli film prati desetogodišnju Judy Warren (Mckenna Grace), a njeni roditelji su ovdje samo da zbrinu Annabelle, tj. ostave je u odgovarajućoj staklenoj vitrini sobe za artefakte.

Posebno mi se dopao tok priče koja nije bila naporna za pratit, a uz to odlično su nas prisjetili i proveli kroz povijest “The Conjuring Universe” franšize, te podsjetili da iduće godine dolazi The Conjuring 3 film.

Annabelle 3 - RECENZIJA tehix

Kako sam naveo na početku priča prati desetogodišnju kćer Judy Warren, a djevojčica koja stoji iza ove teške uloge je Mckenna Grace. Moram priznati da sam u početku bio skeptik da je glavna uloga otišla djetetu što nikad prije nije bila praksa u The Conjuring Universe franšizi, no kasnije se ispostavilo suprotno. Posebno mi se svidjela gluma i izrazi lica uplašene, a ujedno i neustrašive djevojčice. Moram pohvaliti i ostatak glumačke ekipe dadilju Mary Ellen (Madison Iseman) i najiritantniju ulogu u filmu Daniela Rios (Katie Sarife).

Annabelle 3 - RECENZIJA tehix

Glazbena podloga u filmu je odlična i vidi se veliki napredak u franšizi. Moram priznati da već duže vrijeme nisam čuo bolju glazbenu podlogu za ovakav žanr filma. Glazba je odrađena tako da u vama probudi jednu vrstu straha i napetosti.

The Conjuring Universe franšiza još od 2013. kada je izašao prvi The Conjuring film nije uspjela napraviti bolji, uspješniji i nadmašiti prvi The Conjuring. Vjerujem da će Annabelle Comes Home biti novi uspjeh, a moguće i kraj Annabelle poglavlja.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...
Annabelle 3
9

KRATKI PREGLED

Definitivno najbolji film do sada u cijeloj "The Conjuring Universe" franšizi. U filmu možemo primijetiti znatne promjene što se tiče kvalitete video i audio montaže, glumačke postave i dosta drugih stvari koje vam neću otkrivati. Može se reći da je Warner Bros. odradio vrhunski posao i ozbiljno shvatio "The Conjuring Universe"!
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here