fbpx

Another Eden – Recenzija

5,352FansLike
6,607FollowersFollow
43FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Another Eden: The Cat Beyond Time and Space je besplatna igra uloga koju je razvio Wright Flyer Studios, a objavila GREE, Inc. Another Eden uključuje elemente putovanja kroz vrijeme, gdje igrači istražuju različite točke u vremenu. Samostalno je objavljen za Android i iOS u Japanu u travnju 2017., a širom svijeta 2019. Planirana je i za Nintendo Switch platformu.

RADNJA

Igra se usredotočuje na dječaka po imenu Aldo, protagonista igre, i njegovu sestru Feinne. Aldo i Feinne žive jednostavnim i mirnim životima u malom selu, sve dok se jednog dana ne pojavi kralj zvijeri. On nastoji upotrijebiti Feinneine sposobnosti kako bi izbrisao ljude iz svijeta , ostavljajući planet samo za srodne zvijeri. Aldo očajnički pokušava spasiti svoju sestru, ali se pojavljuje izobličenje prostora-vremena i povlači Alda 800 godina u budućnost.

NAČIN IGRE

Igra sadrži glavni scenarij s 56 poglavlja koji i dalje raste, a igra uključuje putovanje igrača kroz vrijeme i prolazi kroz tri glavna vremenska razdoblja; prošlost, sadašnjost i budućnost. Osim glavne radnje igra sadrži i brojne zadatke koje nude sporedni likovi.

Igra se uglavnom kao bočni-pomični JRPG, a ponekad se oslanja i na 3D pokret. Igrač izravno pomiče lik između lokacija i komunicira sa sporednim likovima kako bi napredovao kroz igru. Sučeljavanja s neprijateljskim likovima izvode se „turn-based“ bitkama. Nekoliko likova se pridružuju našem protagonistu i postaju snažniji tijekom igre, no igrač će možda odlučiti potrošiti „Chronos Stones“ kako bi dobio veći broj likova koje će se moći koristiti. Chronos Stones, koji se mogu dobiti igranjem igre ili ih možete kupiti, omogućavaju pristup igraču da izvuče nove likove „gacha“ stilom.

  • česti događaji i ažuriranja
  • sadrži dugu i zanimljivu priču te brojne likove
  • borbeni sustav je sjajan
  • igra je besplatna i ne zahtjeva trošenje novca na Chronos Stonse, koje nije problem skupiti
  • zahtijeva dosta memorije 2GB (MOBITEL)
  • sporedni zadaci mogu postati dosadni zbog njihovih sličnosti
  • vrijeme učitavanja na početku igre često zna dugo trajati
Another Eden
9

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here