fbpx

Ante Malić samo za Tehix o svome početku

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Naša pustolovina kreće prema Njemačkoj točnije prema gradu München-u, gdje započinjemo novi intervju sa pjevačem naših prostora “Kraljem Skandala”. Radi se o Anti Maliću poznatijem kao Ante M. U glazbene vode uputio se prije 3 godine profesionalno dok je to prije bilo amaterstvo. Kako kaže tu neku iskru otkrio je 2010. godine kada je na našim prostorima krenuo glazbeni val Mc Stojan, Cvija, Mc Yankoo i ostali. Najveća podrška tokom ovih glazbenih godina bili su mu kako kaže majka, otac i sestre te nam govori kako ne postoje riječi hvale koje bi njima uputio.

Ante Malić

Podrška u ovom poslu je vrlo bitna, a on je sigurno ima koliko od prijatelja toliko i od publike i jakih imena domaće estradne scene. Najveće pozdrave odlučio je uputiti svojem menadžeru Ivanu Šokiću koji drži jedan od najpopularnijih disco klubova u Njemačkoj (VIP KLUB MÜNCHEN), a pri tome pomaže u podizanju njegove glazbene popularnosti uz sve daje jako dobre savjete i ono što je bitno daje sve od sebe da stignem na velik teren.

Sigurno vas zanima njegovo najljepše iskustvo i trenutak u glazbenoj karijeri, mi vam donosimo njegov odgovor:

 

CMC Festival u Vodicama mi je do sada najbolji trenutak i najljepše iskustvo i naravno posebni Duet s Nives Celzijus!

Naravno nećemo zaboraviti ni na ono zbog čega vas je većina tu, a to je sigurno hit koji je objavljen prije pola godina, svi znate da se radi o pjesmi “KRALJ SKANDALA“. Pjesma i spot su snimljeni s DJ MAKY-em i pjevačem Danijelom Mitrovićem. Kako nam kaže oko pjesme se nema baš puno za pričati, PLEMA HITMEJKER jedan dan poslao mi je demo muzike na koju sam se zaljubio istog momenta i odmah počeo razmišljati koga ubaciti u projekt.

Premjera pjesme bila je 2. veljače 2018. godine na kanalu IDJVideos najvećem i jednom od vodećih distributera muzike na našim prostorima.

Za kraj smo ga priupitali kada izlazi neki novi hit, kako kaže pripremio nam je dosta novih stvari, ali nam ne želi otkrivati detalje i može nam samo garantirati da će sve biti ludilo.

Ako prvi želite saznati o kakvim se hitovima radi obavezno ga zapratite na službenoj Facebook stranici!! (KLIKNI NA SLIKU)Ante Malić

Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here