Apple će nam ubrzo predstaviti svoju novu uslugu?

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Već neko duže vrijeme Apple je ulagao po čitavom Hollywoodu. Ulagali su čitavih godinu dana, po nekim podacima govorimo o oko milijardu dolara, ti su novi uloženi u razno razne emisije i serije. Šuškalo se o stvaranju vlastite usluge slične Netflixu te izgleda da će nam Apple to potvrditi. Naime, očekuje se da 25. ožujka na eventu u Kaliforniji konačno potvrde i najave svoju novu uslugu.

Hoće li nam to napokon otkriti gdje je Apple uložio novce? Pozivnica za event u Steve Jobs-ovo kazalište u Kaliforniji bila je u obliku maila u kojem je bilo klasično odbrojavanje kakvo smo viđali u starim filmovima i na kraju odbrojavanja – poruka: “Vrijeme je za show time”.

Znamo da je Apple napravio ugovore s velikim imenima kao što su Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, M. Night Shyamalan i Steven Spielberg.

Kako će samo izgledati ta usluga? Postoje samo špekulacije, ali znamo da će prikazivati svoje originalne emisije, plus biti će mogućnosti dodavanja vlastitih skupina servisa za streamanje. Apple bi mogao biti generalno gledajući platforma koja će povezati usluge.

Ne znamo koliko će koštati usluga, ali vjeruje se da će biti besplatna za Apple korisnike i da će ova velika imena namamiti puno ljudi. Apple bi mogao masovno zarađivati samo od svoje opcije povezivanja usluga i pretplate na npr. HBO preko njih, što se čini najlogičnijim profitnim potezom.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here