Bird Box 2 je u razvoju na Netflixu

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
72SubscribersSubscribe

Josh Malerman kaže da je nastavak za popularni film Bird Box u razvoju, ali za sada je sve vrlo tajno. Malerman je napisao roman na kojem je temeljen hit film i nastavak romana izlazi krajem mjeseca. Taj roman bi mogao poslužiti kao dobar putokaz za filmski nastavak.

Nastavak Josha Malermana roman Malorie, nazvan prema glavnoj junakinji koju u filmu glumi Sandra Bullock, bit će na policama 21. srpnja u SAD-u. Tijekom nedavnoga intervjua, Malermana su pitali o Bird Box 2. Iako autor nije mogao reći puno, potvrdio je da je nastavak u razvoju. Netflix je povijesno škrt kada je u pitanju otkrivanje podataka. Međutim, pohvalili su se da je Bird Box u prvome tjednu pogledalo 26 milijuna ljudi. Ostaje jedan od najpopularnijih originalnih filmova koje su ikad producirali, iako su se suočili s nekim kontroverzama zbog „Bird Box challenge“ kao i korištenja snimaka stvarnoga sudara vlaka koji je na kraju uklonjen. Govoreći o romanu Malorie, Josh Malerman je rekao da film nije izmijenio njegov pristup pisanju nastavka samo što sada vidi Sandru Bullock.

„Trebalo je otprilike jednako vremena kao i za prvi roman. Također sam bio svjestan da postoji mogućnost da se Sandra Bullock neće vratiti kao Malorie. Kad prvi put počnete pisati romane, posebno u današnje doba, kako ih ne vidjeti kinematografski? Odrasli smo na filmovima. Tako da sam Bird Box uvijek gledao kinematografski. Gotovo se čita poput scenskih uputa. Osjećao sam isto pišući Malorie, ali nisam imao na umu Sandru Bullock kad sam pisao prvi roman.“

Bird Box se usredotočuje na misteriozna čudovišta koja desetkuju svjetsku populaciju. Oni koji ih vide ili se udruže s njima ili počinu samoubojstvo. Suočena s nepoznatim, Malorie je prisiljena bježati sa svoje dvoje djece niz opasnu rijeku na možda posljednje sigurno mjesto koje preostaje. Trebaju krenuti na opasno, dvodnevno putovanje s povezom preko očiju. U filmu su glumili i Trevante Rhodes, Sarah Paulson i John Malkovich, režirala je Susanne Bier.

bird box recenzija tehix 2
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Povratak Sandre Bullock za Bird Box 2 je najvažnije. No čini se da to ne bi trebao biti problem. Glumica je tijekom godina bila više nego voljna glumiti u nastavcima. I ne samo to, već se čini da ima i dobar odnos s Netflixom s obzirom na to da priprema glavnu ulogu u adaptaciji stripa Marka Millara Reborn. Uskoro će se Malorie pojaviti na policama SAD-a i tada bismo mogli steći bolju predodžbu o tome kako će izgledati nastavak. Josh Malerman je ranije rekao da će roman baciti više svjetla na glavni lik, kao i na čudovišta.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.