Službena najava! Boban Rajović i Ante M – “FAKTOR IZNENAĐENJA”

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Ante M se već nekoliko puta mogao pronaći na našoj web stranici, ovoga puta imamo specijalnu najavu novog spota u suradnji s vrhunskim Crnogorskim pjevačem. Svi već po naslovu znate da je to Boban Rajović.

Sigurno sve vas zanima kako je došlo do ove pjesme i suradnje mladog pjevača s Bobanom, sve detalje možete pročitati u nastavku.

Prije par mjeseci producenti Gordana Gvozdenović i Pavle Radulović ponudili su mi pjesmu, ali uz to je trebao još jedan pjevač. Odmah mi je pao na pamet Boban Rajović, pošto sam bio u kontaktu sa njegovim menadžerom Mariom Šimovićem odlučio sam mu poslati pjesmu. Rekao je da je pjesma odlična i da će obavijestiti Bobana. Bobanu se odmah pjesma dopala te me je nazvao osobno i rekao ,, Ante Radimo Pjesmu’’!

Ante M

Ekskluzivno nam je otkrio da se spot za pjesmu snimao u Bosni i Herecegovini (Sarajevo i Zenica) i Njemačko (München). Kada izađe spot moći ćemo vidjeti staru tvornicu iz Bosne kao i prelijepe kadrove sa snijegom koji su snimljeni u Njemačkoj.

Uz definitivno novi hit koji izlazi uskoro, usudili smo se objaviti i detalje o njegovim novim pjesmama koje su u planu. Među njima je pjesma s Young Palkom, kao i druga s poznatom grupom koju još ne želimo otkrivati.

“FAKTOR IZNENAĐENJA” možete poslušati sljedeći tjedan na YouTube kanalu IDJVideos.TV

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here