fbpx

Borderlands 3 je završen i spreman za proizvodnju

5,417FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Borderlands 3 je u završnoj fazi. Gearbox je na Twitteru potvrdio status igre i zahvalio svima koji su doprinijeli njenome dovršavanju. Sve dodatne promjene u kodu igre koje se od sada vrše bit će u obliku dnevnoga popravka ili ažuriranja.

Borderlands 3 odvija se ubrzo nakon događaja iz igara Tales from the Borderlands i Borderlands 2: Commander Lilith and the Fight for Sanctuary. Igra se pokreće s četiri nova Vault Huntera – Zane, Amara, Moze i FL4K – od kojih svaki ima po sebi jedinstveno dizajnirana stabla vještina koja smo mogli vidjeti u bilo kojem prethodnome naslovu.

Borderlands 3 Tehix 2

Već smo imali priliku vidjeti gameplay prva tri lika. Zane može žrtvovati svoje granate kako bi odjednom opremio dvije različite aktivne vještine, Amarino majstorstvo elemenata omogućava joj korištenje vještina svake sirene koja je bila prije nje, a Moze je u stanju zamijeniti ono što njezina aktivna vještina čini sa stavljanjem različitoga oružja i oklopa. Igrica će izaći 13. rujna za Xbox One, PS4 i PC. Borderlands 3 ima ograničen ekskluzivni ugovor s trgovinom Epic Games. Nakon što je ugovor gotov, igra će prijeći na druge PC platforme poput Steam. Također, igrica će biti dostupna i na Google Stadia nakon što se pokrene usluga.

NAJNOVIJI ČLANCI

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Sve više kompanija svjedoči pozitivnom utjecaju metodologije koja se najprije pojavila u IT industriji, a sudionici Digital Shapers konferencije moći će...

Originalna postava filma Ghostbusters se vraća u novom nastavku

Originalna postava Ghostbusters-a se vraća u novom nastavku.

Call of Duty: Modern Warfare dobio nove mape i novi game mod

Call of Duty: Modern Warfare, reboot istoimene igre iz 2007. godine  izašao je prije dva tjedna, a Infinity Ward već izbacuje nove mape za...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here