Borderlands 3 trailer i detalji!

5,417LIKELajkaj
6,367FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

U slučaju da niste znali, Borderlands 3 je službeno najavljen tijekom Gearboxovog glavnog izlaganja na PAX-u u Bostonu. Gearboxov CEO Randy Pitchford i ostali članovi Gearbox tima su sa nama podijelili hrpu podataka i detalja o novoj igrici te su svoje izlaganje završili sa stilom, pokazivajući nam prvi ikad developerski trailer.

Cijeli tjedan su trajala nagađanja o novim planetima, osim Pandore, novim oružjima te vozilima. Nedugo zatim je 2K objavio prvi službeni trailer u kojem možemo vidjeti još dosta detalja o igrici.

Kao i u prijašnjim Borderlands naslovima, u Borderlands 3 igrate u ulozi “Vault Huntera” – lovca na blago koji posjeduje razne sposobnosti koje su samo dodatak uz njegov već opširni postapokaliptični arsenal oružja. Pod velikom ste prijetnjom, dok fanatični Calypso Twins ujedinjuju bande kako bi preuzeli vladavinu nad cijelom galaxijom, a samo vi ih možete zaustaviti.

Randy Pitchford, predsjednik i glavni izvršni direktor Gearbox softvera rekao je:

 

Proteklih nekoliko godina, tim Gearbox Softwarea posvećuje svaki dio strasti, kreativnosti i ljubavi u izradi Borderlandsa 3 najveće, najopasnije i najambicioznije avanture graničnih područja koju smo ikada napravili.

“Borderlands 3 je izrađen ne samo kao ljubavno pismo obožavateljima serije, već i kao idealna ulazna točka za nove igrače kako bi skočili sami ili u suradnji, online ili offline.”

Svaki od novih 4 Vault Huntera prikazanih u novom traileru donose nam različite sposobnosti i načine igranja koji će biti u mogućnosti da se suprotstave Twinsima, ako odlučite igrati solo. Igra se također može igrati kooperativno, u partiji do četiri igrača. Udruživanje s igračima je lakše nego ikada u Borderlandsu do sada jer možete igrati sa prijateljima bez obzira na napredak vašeg lika ili misija. Kada igrate zajedno u zadanom načinu rada, svi u grupi će nanositi značajnu štetu neprijateljima i, što je još važnije, primit će nagrade koje odgovaraju njihovim razinama dok pljačkaju leševe neprijatelja.

Borderlands 3

Vaša Borderlands 3 avantura započet će tamo gdje je sve počelo na Pandori, postapokaliptičnoj pustari gdje su bili smješteni prvi i drugi Borderlands naslovi. Također ćete imati mogućnost putovanja na druge planete unutar galaksije Borderlands u potrazi za sefovima i blagom. Ako pozorno promatrate, neki od tih planeta mogu se vidjeti u službenom traileru, kao i neki novi neprijatelji koji ih nastanjuju. Ako planirate obaviti razgledavanje, prvo ćete imati posla s lokalnim stanovništvom.

Višestruke verzije Borderlandsa 3 su zakazani za izlazak na PC, PlayStation 4 i Xbox One, 13. rujna, a prednaručiti je možete već sada. Prvi gameplay kao i još puno detalja, developeri će sa nama podijeliti 2. svibnja, a prijenos možete gledati na borderlands.com!

Borderlands 3

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei ove godine isporučio 26% pametnih telefona više nego lani

Huawei je nedavno objavio poslovne rezultate za treće tromjesečje tekuće godine. Tijekom prva tri tromjesečja, Huawei je ostvario prihod od 86,01 milijardi američkih dolara...

Sve što trebate znati o novim Google Pixel 4 mobilnim uređajima

Google je lansirao novi Pixel 4 i Pixel 4XL pametni telefon. Nakon mjeseci glasina, svaka tajnovitost vezana za ovaj mobitel je uništena. Pixel 4...

U Zagrebu predstavljena usluga Uber Comfort – prva u Europi s opcijom vožnje bez razgovora

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here