Brightburn – RECENZIJA

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Sony Pictures Releasing nam donosi novi horor film Brightburn, koji nam prikazuje kako bi izgledao zločesti Superman. Riječ je o projektu Jamesa Gunna sa izrazito malim budžetom, što je dokaz da nam ne treba veliki budžet za dobar film.

Brightburn recenzija

Žanr: horror, znanstvena fantastika
Godina: 2019.
Redatelj: David Yarovesky
Producent: James Gunn, Kenneth Huang
Glavne uloge: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 90 minuta
Datum izlaska: 24. svibnja 2019.
U kinima od: 23. svibnja 2019.

Radnja filma je vrlo neobična i originalna te je kvalitetno izvedena. Tomu se nije za čudit s obzirom da je James Gunn producent koji je surađivao za skriptu sa svojim rođacima Brianom i Markom Gunnom. Radnja u početku počinje sporo, ali se tijekom filma dosta razvija te se ubrzava.

Glazba je jako jeziva i dosta utječe na tanzije filma. Većim dijelom filma je jako napeto dok se samo u neki momentima pojavljuje nešto smirenija glazba. Definitivno ću pohvaliti Timothy Williamsa za odabir glazbene podloge.

S obzirom da je Brightburn imao budžet od 6 milijuna vizualni efekti su bili sasvim zadovoljavajući. Brzina, letenje i laseri iz očiju, koje je posjedovao glavni lik, su bili dosta dobro odrađeni.

Brightburn recenzija

Glumački sastav je bio dobar. Nisu to neki veliki, skupo plaćeni glumci, ali su dosta dobro odradili svoj posao. Posebno glavni glumac Jackson A. Dunn, koji je utjelovio Brandona Breyera. Jako dobro je odglumio scene u kojima se pomalo morao ponašati kao potpuni luđak, ali i one u kojima je bio nevini dvanaestogodišnjak. Odmah ispod njega su po kvaliteti Elizabeth Banks i David Denman, koji su glumili njegove roditelje. Svi ostali glumci su bili sasvim solidni.

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...
Brightburn
7

KRATKI PREGLED

Jedan dobar film koji bi definitivno preporučio za odgledati u kinu zbog velikog utjecaja glazbe i zvukova na gledanje filma. Vizualni efekti solidni, kao i glumački sastav, a priča je vrlo originalna te je dobro sprovedena u stvarnost. Film nije primjeren mlađima od 17 zbog velikog broja brutalnih ubojstava, ali isto tako nije ni za one slabog želudca.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here