Call of Duty: Modern Warfare dobio nove mape i novi game mod

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Call of Duty: Modern Warfare, reboot istoimene igre iz 2007. godine  izašao je prije dva tjedna, a Infinity Ward već izbacuje nove mape za ovaj super popularan naslov.

Novo ažuriranje, koje je dostupno sada dodaje dvije nove mape, nove playliste i novi game mod. Također, ažuriranje riješava dosta bugova, a izvršeno je i balansiranje nekih oružja.

Modern Warfare nove mape

Dvije nove mape koje možete odigrati su Krovnik Farmland koja je dodana u Ground War mod u kojem se 64 igrača bori za nadmoć i Shoot House koja se priključuje običnom multiplayeru.

Ove mape se jedva razlikuju od ostalih po dizajnu. Krovnik Farmland je prilično velika, zapravo dovoljno velika da podrži Ground War mod dok je Shoot House uska mapa dizajnirana za borbu izbliza i igrati ćemo je u modovima kao što su Team Deathmatch, Domination i Kill Confirmed. Igrači će još vidjeti i novi Hardpoint mod.

Kao što smo napisali, ovaj patch donosi i rebalans nekih oružja pa će se tako smanjiti preciznost ”hip-firea” svih jurišnih pušaka te ćemo vidjeti i promjene na MG34, M91, PKM i 725 Shotgunu. Generalno, ove promjene ciljaju na to da određena oružja ne budu previše moćna na daljinu i da pucanje ”s boka” bude manje efektivno.

Modern Warfare bi trebao vidjeti puno više sadržaja tokom sljedeće godine ako su glasine istinite, jedan pouzadni izvor tvrdi kako nas očekuje još 38 mapa u multiplayeru.

Sve detalje novog updatea možete pročitati ovdje.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.