Sljedeći Call of Duty imat će single player mode

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Sljedeći Call of Duty imati će single player mode.

 

Svima nam je poznato da je prošle godine objavljen novi Call of Duty: Black Ops IV, koji nije imao tradicionalni single player koji ja osobno sam volim igrati, a vjerujem da nisam jedini. Od malih nogu sam igrao od Call of Duty i vječno taj single player mi je bio zakon kao warm up za pravu stvar.

Iako iz prodaja koje je COD ostvario, ne bi se reklo da je igračima toliko to bitno, jer svi više manje vole igre koje mogu online igrati. Gubljenjem priče iz single playera meni je COD izgubio dio duše, premda je i dalje među najjačim pucačinama na tržištu.

Nego da se okrenemo bitnim stvarima, svake godine više manje znamo da nas očekuje nova FIFA i novi COD, to nije neko otkriće, ali iz Activisiona su nas iznenadili time da će se vratiti priča i kompletan single player sadržaj. Activision je najavio da će franšiza napraviti ogroman korak naprijed pa iskreno i očekujem neke značajne promjene.

U Activisionu polažu ogromne nade za sljedeći COD, ali ne očekuju da će ta igra ponoviti uspjeh prošlogodišnjeg ili čak biti bolji. Ne znam zašto bi bila takva situacija, naročito kada mi svi, koji smo odrasli na toj franšizi bi rado voljeli osjetiti taj osjećaj kad smo je prvi put počeli igrati. To se sve može ostvariti odličnim single playerom i nekim inovativnim multiplayerom. Ljudi su i dalje ludi za COD-om i ludit će dokle god bude Activision izdavao dobre nastavke, ukratko ako je pokvare gube više od franšize.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here