Cold Blood – RECENZIJA

5,405FansLike
6,367FollowersFollow
43FollowersFollow
111SubscribersSubscribe

Legendarni ubojica se umirovio i povukao na osamu u dubini američke šume, kako ga nitko nikada ne bi pronašao. Kada mu ranjena cura dopuže do praga, on će riskirati i svoj i njen život kako bi je spasio.

cold blood recenzija

Žanr: akcija, misterij, triler
Godina: 2019.
Redatelj: Frédéric Petitjean
Producent: Frédéric Petitjean
Glavne uloge: Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson, David Gyasi, Ihor Ciszkewycz, François Guétary, Samantha Bond
Zemlja: Francuska, Ukrajina
Trajanje filma: 91 minutu
Datum izlaska: 15. svibnja 2019. (Francuska)
U kinima od: 04. srpnja 2019.

Ideja priče uistinu nije loša, ali je jednostavno katastrofalno odrađena. Za akcijski film ima premalo akcije i tek pred kraj filma se ispali prvi metak. Priča je nepotrebno razvučena te se pomalo počnete gubiti u svemu tome, a uz to je i dosadno. Sami početak filma na prvu čak izgleda dobro, ali kasnije kada se uvede ogroman broj nepotrebnih likova, shvatite da to baš i nije tako.

Također trailer je puno bolji od filma te mu nije baš za vjerovati kada ga gledate. Jedino što je dobro, film je stavrno misteriozan i nepredvidljiv te do samog kraja ne možete shvatiti cijelu priču. S ovim segmentom film je imao ogroman potencijal, ali je nažalost loše odrađen.

Glazbene podloge nije bilo puno, tek u nekoliko scena. Ne mogu reći da je bila loša, ali nije ni da sam je puno primjećivao.

cold blood recenzija

Jedini glumci koji su bili solidni su Jean Reno i Sarah Lind. Jean je kao bura, na mahove. U jednom filmu odluči biti odličan, u drugom osrednje dobar, a u trećem pak kompletna katastrofa. Ovdje je ova druga situacija, gdje niti me je nešto puno dojmio niti me je razočarao. Sarah Lind mi je za nijansu bila bolja od njega te smatram da je i imala nešto težu ulogu. Realistično je odglumila bol koju je trpila kroz cijeli film i po meni je ona najbolji dio u filmu.

Ostatak glumačke ekipe je ispod razine koju bi film zaslužio te sam imao osjećaj da su neke glumce skupili sa glumačke akademije i da im je ovo prvi film u kojem glume.

NAJNOVIJI ČLANCI

Holiday in the Wild – RECENZIJA

Žanr: komedija, drama, romantikaGodina: 2019Redatelj: Ernie Barbarash Glavne uloge: Rob Lowe, Kristin Davis, Fezile Mpela, John Owen Lowe Zemlja: SADTrajanje filma: 85 minutaDatum izlaska:...

Microsoft planira novi Xbox koji je jeftiniji, ali i slabiji

Microsoft planira na tržište izbaciti dvije nove Xbox konzole sljedeće generacije za blagdane 2020. godine. Izvori bliski Microsoftu govore kako će druga konzola, pod...

WandaVision nam donosi nove avanture Marvel junaka

Na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu, Marvel Studios otkrio je nekoliko nadolazećih serija za streaming uslugu Disney+, uključujući WandaVision. Zvijezde serije, koja stiže...
Cold Blood
4

KRATKI PREGLED

Definitivno nije niti blizu filmu kojem bi vam preporučio da pogledate u kinu, jer ima toliko boljih filmova koji se trenutno prikazuju. Vrlo loše odrađen sa premalo akcije te je priča previše razvučena nepotrebno. U kino nemojte ići zbog ovog filma već ga eventualno pogledajte doma, ako nemate nešto pametnije za gledati.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

OBJAVI KOMENTAR