DC FanDome – prvi dan DC online događaja prepun iznenađenja!

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
88SubscribersSubscribe

Prvi dan dugo očekivanoga DC događaja izvrsno je ispunio očekivanja obožavatelja. Od filmova do stripova, saznali smo mnogo novosti o najdražim likovima DC svijeta. U nastavku vam donosimo najveće vijesti jučerašnjega dana. Uživajte!

WONDER WOMAN 1984

DC događaj je započeo u 19 sati s glumcima i redateljicom dugo očekivanoga nastavka – Wonder Woman 1984. Ekipa je pričala o filmu i odgovarala na pitanja obožavatelja. Nakon toga puštena je druga službena najava filma koja je oduševila! U njoj smo dobili prvi pogled na lik Cheetah (Kirsten Wiig). Iako je najava centrirana na transformaciju Barbare Ann Minerve u Cheetah, pri kraju videa možemo vidjeti Wiig u potpunom Cheetah izgledu gdje se bori s Wonder Woman koja nosi odličan zlatni oklop. Premijera filma odgođena je za 2. listopada 2020. godine.

Wonder Woman Tehix 4
IZVOR: IMDb (imdb.com)

THE SUICIDE SQUAD GLUMAČKA POSTAVA

Glumačka postava dugo očekivanoga nastavka The Suicide Squad u režiji Jamesa Gunna napokon je otkrivena! S obzirom na prvi film, tim je poprilično narastao što nam daje do znanja da vjerojatno neće svi preživjeti. Kao što i sam Joel Kinnaman u videu iza kulisa kaže – nemojte se puno vezati za likove.

DC FanDome Tehix 1
IZVOR: Den of Geek (denofgeek.com)

GOTHAM KNIGHTS

Batman igra Gotham Knights napokon je otkrivena nakon godina najavljivanja. Umjesto igranja kao Batman, koji je navodno mrtav, igrači će kontrolirati Nightwinga, Robina, Batgirl i Red Hooda. Moći ćete igrati solo ili kao online co-op. Način igranja je veoma sličan Arkham igrama što možete vidjeti u videu ispod.

Svaki će lik imati svoj vlastiti skup sposobnosti kao što je Robinova sposobnost teleportiranja na kratke daljine koristeći Justice League satelit kao i borilačke vještine Batgirl. Osim mnoštva Gotham kriminalaca, vidjeli smo i Freezea koji je pokušao Gotham City uvući u led kao i kratku borbu u kojoj su sudjelovali Batgirl i Robin. Igra bi trebala izaći u 2021. za PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One i PC.

JUSTICE LEAGUE – SNYDER VERZIJA

Nakon dugogodišnjeg truda obožavatelja i samih glumaca filma, Snyder verzija Justice League filma napokon dolazi na svijetlo dana! Sam Zack Snyder je na DC FanDome panelu potvrdio da će se film objaviti u četiri dijela koji će trajati sat vremena, s tim da se ti dijelovi mogu pogledati “u komadu” bez ikakvih problema. Produkcija projekta će navodno koštati 30 milijuna američkih dolara te je i sam Snyder potvrdio da neće biti novih snimanja s glumcima već će se iskoristiti stare snimke.

BLACK ADAM

DC FanDome nam je donio prve detalje o Black Adam filmu u kojem glavnoga antijunaka glumi Dwayne “The Rock” Johnson. Black Adam će se boriti protiv Justice Society of America što uključuje Atom Smashera (Noah Centineo), Hawkmana, Dr. Fate i Cyclone. Film bi u kina trebao doći 22. prosinca 2021. godine.

SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE

Rocksteady Studios je napokon otkrio dugo očekivanu igru Suicide Squad: Kill The Justice League! Igrači će kontrolirati Harley Quinn, Captain Boomeranga, King Sharka i Deadshota čija je misija zaustaviti Justice League koja je pod kontrolom zločinaca. Igra se može igrati solo ili sa čak do četiri igrača. Ako igrate solo, ostatak vašega tima kontrolira računalo što vam daje mogućnost da mijenjate likove tijekom igre.

THE BATMAN

Kao šlag na kraju, DC FanDome nam je donio i prvu službenu najavu za dugo očekivani Batman film Matta Reevesa. U njoj smo dobili prvi pogled na puno mračnijega Batmana (Robert Pattinson) i Zoe Kravitz kao Catwoman te Colina Farrela kao Penguina i Jeffreyja Wrighta kao detektiva Jima Gordona. Reeves je rekao da je film oko 25 % gotov zbog COVID-19 pandemije te da bi se produkcija filma trebala nastaviti u rujnu. The Batman bi u kina trebao doći 1. listopada 2021. godine.

DC FanDome Tehix 2
IZVOR: DC Comics (dccomics.com)

DC FanDome događaj se nastavlja i danas, dok će drugi dio događaja biti 12. rujna.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.