fbpx

Diablo 4 najavljen na BlizzCon-u 2019. godine

5,418FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Diablo 4 je bila prva najavljena igra na ovogodišnjem BlizzCon-u, što je dobro ako uzmemo u obzir na to koliko je bila očekivana na prošlogodišnjem Blizzcon-u. Redatelj igara Luis Barriga Diablo 4 opisao je kao povratak u tamnije korijene iz serije, gdje svako čudovište i lik ima svoje mjesto. Bit će mračno i gotično, “tmuran i raštrkan pakleni krajolik uskraćen nade i opkoljen demonima.”

Barriga također navodi da je svijet vrlo važan u Diablou 4, a svijet Svetišta bit će prednji i središnji. Spominjali su se “utopljeni neumorni i nemilosrdni satiri”, a Diablo 4 je viziju pakla opisao kao mračnu, gotičku i srednjovjekovnu. Također ćete se moći družiti i trgovati s drugim igračima ili se međusobno sukobljavati u PvP zonama.

Prve klase u Diablou 4 bit će Druid, Barbar i Čarobnica. Igrači će moći eksperimentirati s duboko prilagodljivim gradnjama likova zahvaljujući stablima talenta i vještinama, kao i sustavu plijena ispunjenih legendarnim predmetima koje treba prikupiti. Blizzard ovako opisuje svoje prve klase:

Druid je divljački “shapeshifter”. Njihov poboljšan stil igre im omogućuje da se nesmetano transformiraju između vukodlaka, medvjeda i ljudskog oblika kako bi oslobodili sirovu snagu prirodnog bijesa u stilu Gorućeg pakla.

Barbar, poznat po svojoj neusporedivoj snazi ​​i surovoj borbi u prkosi, koristi novi i snažniji sustav u bitkama. Arsenal, koji ih naoružava im također omogućuje da nose i brzo prebacuju između četiri različita oružja.

Čarobnica potječe još iz vremena Diablo II. Čarobnica ima sposobnost oblikovati elemente kako bi uništila svoje neprijatelje bacajući ih na nazubljene šiljke leda, udarajući ih munjama ili bacajući kišu plamtećih meteora s neba.

Barriga je također spomenuo važnost Diablove ostavštine u Diablou 4: nadahnuo ga je osjećaj straha koji seže još od doba Diabla 1, klasične klase, lov i pljačkanje u Diablou 2 i na kraju klasne borbe u Diablou 3.

Diablo 4 se trenutno razvija za PC, PS4 i za Xbox One.

NAJNOVIJI ČLANCI

Ryan Reynolds i John Krasinski rade film Imaginary Friends

Ryan Reynolds i John Krasinski udružuju se za film Imaginary Friends, fantastičnu komediju koju je Paramount pokupio. Studio je izašao na vrh...

Apple planira vlastite VR i AR uređaje

Apple već 10 godina istražuje i proučava tehnologiju virtualne i proširene realnosti. U zadnje vrijeme VR tehnologija je u velikome usponu i ima ogromnu...

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Google Stadia će se lansirati s dvanaest igara

Huaweijevo Single Voice Core rješenje osvojilo dvije nagrade na Voice & Advanced Communications Summitu

Huawei je na ovogodišnjem Voice & Advanced Communications Summitu održanom prošlog tjedna u Berlinu osvojio dvije nagrade – „Best 5G Voice Solution" i "Communications Innovator...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here