fbpx

Diablo 4 najavljen na BlizzCon-u 2019. godine

5,364FansLike
6,725FollowersFollow
42FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Diablo 4 je bila prva najavljena igra na ovogodišnjem BlizzCon-u, što je dobro ako uzmemo u obzir na to koliko je bila očekivana na prošlogodišnjem Blizzcon-u. Redatelj igara Luis Barriga Diablo 4 opisao je kao povratak u tamnije korijene iz serije, gdje svako čudovište i lik ima svoje mjesto. Bit će mračno i gotično, “tmuran i raštrkan pakleni krajolik uskraćen nade i opkoljen demonima.”

Barriga također navodi da je svijet vrlo važan u Diablou 4, a svijet Svetišta bit će prednji i središnji. Spominjali su se “utopljeni neumorni i nemilosrdni satiri”, a Diablo 4 je viziju pakla opisao kao mračnu, gotičku i srednjovjekovnu. Također ćete se moći družiti i trgovati s drugim igračima ili se međusobno sukobljavati u PvP zonama.

Prve klase u Diablou 4 bit će Druid, Barbar i Čarobnica. Igrači će moći eksperimentirati s duboko prilagodljivim gradnjama likova zahvaljujući stablima talenta i vještinama, kao i sustavu plijena ispunjenih legendarnim predmetima koje treba prikupiti. Blizzard ovako opisuje svoje prve klase:

Druid je divljački “shapeshifter”. Njihov poboljšan stil igre im omogućuje da se nesmetano transformiraju između vukodlaka, medvjeda i ljudskog oblika kako bi oslobodili sirovu snagu prirodnog bijesa u stilu Gorućeg pakla.

Barbar, poznat po svojoj neusporedivoj snazi ​​i surovoj borbi u prkosi, koristi novi i snažniji sustav u bitkama. Arsenal, koji ih naoružava im također omogućuje da nose i brzo prebacuju između četiri različita oružja.

Čarobnica potječe još iz vremena Diablo II. Čarobnica ima sposobnost oblikovati elemente kako bi uništila svoje neprijatelje bacajući ih na nazubljene šiljke leda, udarajući ih munjama ili bacajući kišu plamtećih meteora s neba.

Barriga je također spomenuo važnost Diablove ostavštine u Diablou 4: nadahnuo ga je osjećaj straha koji seže još od doba Diabla 1, klasične klase, lov i pljačkanje u Diablou 2 i na kraju klasne borbe u Diablou 3.

Diablo 4 se trenutno razvija za PC, PS4 i za Xbox One.

NAJNOVIJI ČLANCI

Sastavljanje ili kupovina gotovog pc-a?

Često se vodi polemika oko teme trebali kupovati složeno računalo ili samo komponente koje ćemo sami posložiti. Na to pitanje mi vam nudimo dva...

Huawei Y6s dostupan u Hrvatskoj

Novi Huawei Y6s odsad je dostupan i na domaćem tržištu. Glavne odlike novog Y6s su prostrani Dewdrop zaslon dijagonale 6,09 inča, snažan osmojezgreni procesor...

Istraživanje Huaweija: Hrvati glazbu slušaju i više od 4 sata dnevno, a najviše vole rock i metal

Huawei je proveo online istraživanje na preko četiri tisuće ispitanika kako bi dobio uvod u navike slušanja glazbe kod Hrvata. U anketi je sudjelovao...

Grafička za profesionalce – Radeon Pro W5500

AMD je već napravio veliki korak izbacivanjem svojih novih RDNA grafičkih kartica. Prošle i ove godine te je...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here