fbpx

Dolazi remastered verzija Ghostbusters video igre

5,417FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Ghostbusters: The Video Game Remastered ponovno dolazi na konzole 4. listopada. Igra će biti dostupna za Nintendo Switch, PC, PS4 i Xbox One.

Kada je prvobitno objavljena 2009. godine, Ghostbusters: The Video Game privukla je veliku pažnju, ponajviše zbog sudjelovanja sva četiri izvorna glumca filma: Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson, i Bill Murray. Aykroyd i Ramis također su pomogli u pisanju scenarija za igru, koju je izvorno objavio Atari, dok je Terminal Reality (BloodRayne) bio zaslužan za razvoj igre.

Ghostbusters video igra Tehix 2

„Svi videozapisi u igri pronađeni su na tvrdom disku u jednog od originalnih autora i poboljšani su za 4K HD rezoluciju“, rekao je producent igre Matt McKnight u objavi na PlayStation blogu. „Sjajno pripovijedanje i zvuk su sačuvani, dok poboljšana tekstura i osvjetljenje usavršavaju igru.” Sabre Interactive i Mad Dog Games, umovi koji stoje iza NBA Playgrounds i Shaq Fu: A Legend Reborn, zajedno razvijaju novu verziju. Igra sadrži istu priču koja prati drugi film s protonskim paketima i PKE metrom tijekom cijele igre.

Ghostbusters video igra Tehix 3

Za one koji nisu igrali originalnu igru, pridružit ćete se Ghostbustersima kao novak. Koristeći alate poput PKE metra i pouzdanoga Proton Pack-a, naučit ćete loviti i hvatati duhove s timom na poznatim lokacijama New Yorka, kao što su Times Square i Central Park. Nadograđivat ćete svoje zamke i oružja te upustiti se u divlje, smiješne i uzbudljive avanture uz ostale članove Ghostbusters tima.

NAJNOVIJI ČLANCI

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Sve više kompanija svjedoči pozitivnom utjecaju metodologije koja se najprije pojavila u IT industriji, a sudionici Digital Shapers konferencije moći će...

Originalna postava filma Ghostbusters se vraća u novom nastavku

Originalna postava Ghostbusters-a se vraća u novom nastavku.

Call of Duty: Modern Warfare dobio nove mape i novi game mod

Call of Duty: Modern Warfare, reboot istoimene igre iz 2007. godine  izašao je prije dva tjedna, a Infinity Ward već izbacuje nove mape za...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here