Dual-View opcija dolazi na HUAWEI P30 i P30 Pro pametne telefone

Huaweijevi korisnici sada mogu osloboditi svoju kreativnost kroz Split-Screen video snimke!

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

S najnovijom verzijom EMUI 9.1 B153 korisničkog sučelja, koja polako postaje dostupna na određenim tržištima, Huawei je korisnicima P30 i P30 Pro pametnih telefona omogućio pristup jednoj od najzanimljivijih inovativnih funkcija na području kamere – mogućnost dual-view snimanja.

Ovom mogućnošću korisnici mogu stvoriti split-screen videe simultano koristeći dvije stražnje kamere (glavnu kameru i telefoto objektiv), kombinirajući obje perspektive odjednom. Razvijajući ovu naprednu tehnologiju Huawei nastavlja s inovacijama i otvara nova vrata korisnicima kako bi iskusili kreativne mogućnosti na polju videografije.

Dual-View

Dual-view opcija bit će dostupna na Huawei P30 i P30 Pro uređajima, a korisnicima će pružiti mogućnost vlastitog produciranja iznimnih videa ili njihovo uparivanje s drugim video opcijama poput AI uređivača. S obzirom na dvostruku perspektivu, Huawei P30 i P30 Pro donose još jedan novitet na pametne telefone.

Huawei korisnicima donosi mogućnosti fotografije i videa na profesionalnoj razini kroz nagrađivanu kameru Huaweijeve P30 serije. Najimpresivnije mogućnosti dual-view opcije na P30 i P30 Pro pametnim telefonima uključuju:

  • Snimanje široke perspektive s više pozadine i objekata
  • Simultano zumiranje na željene objekte kroz podijeljeni zaslon
  • Snimanje iz dva različita ugla, panoramski i približeni, u isto vrijeme
  • Mogućnost prilagođavanja razine povećanja
  • Snimanje artističkih i kreativnih videa za stvaranje uspomena na posebne trenutke

Dual-View

Huawei je lider u donošenju tehnološki naprednih funkcija kamere na tržište, a s novom P30 serijom nastavlja širiti svoju bazu korisnika u inozemstvu, dajući im trenutno najnaprednije tehnologije. Zajedno s dual-view opcijom, dodanom kroz EMUI 9.1 ažuriranje, Huawei P30 Pro se ističe i SuperZoom lećama koje podržavaju do 5X optički zoom, 10X hibridni zoom i 50X digitalni zoom, a SuperSpectrum senzor upija čak 40 % više svjetla za odlične performanse u uvjetima slabog osvjetljenja s ISO vrijednostima od 409.600.

Kako opcija funkcionira te situacije u kojima ju je zgodno imati pogledajte u kratkom videu.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here