EMUI 9 postaje dostupan za starije Huaweijeve modele poput Matea 9 i P10

Huawei je odlučio operativni sustav EMUI 9 učiniti dostupnim i za starije modele pametnih telefona kao što su, primjerice, Mate 9 i P10.

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Koristeći EMUI 9, vlasnici Huawei pametnih telefona širom svijeta mogu uživati u vrhunskom iskustvu budući da ga je kompanija i usavršila s ciljem što boljeg korisničkog iskustva. EMUI 9 označava drugu veliku verziju nadogradnja za starije modele koji su se pojavili nakon 2016. godine, a pri čemu je potrebno istaknuti Mate 9 i P10. Korisnici tih telefona od sada će moći uživati u izuzetnom iskustvu koja pruža najsuvremenije korisničko sučelje tvrtke Huawei.

konfiguracijske stavke s EMUI 9 sustavom smanjene su za 10 posto, a najvažnija značajka nadogradnje je da vlasnici starijih modela uređaja dobivaju prirodniji i fluidniji UX dizajn, bolji dizajn korisničkog sučelja, konfiguraciju koja omogućuje upotrebu telefona jednom rukom te novu navigaciju gestama.

EMUI 9 dostupan je za sve dolje navedene modele Huaweijevih pametnih telefona. No, ako telefon još niste nadogradili na EMUI 9 to svakako možete učiniti tako da odete u “postavke”, a zatim u “ažuriranje softvera”. Drugi način za preuzimanje nadogradnje EMUI sustava je putem tehnologije Hicare, koja je dostupna u određenim državama.

Osoblje u Huaweijevim maloprodajnim trgovinama i servisnim centrima također mogu pružiti podršku za nadogradnju, dok će vrijeme slanja obavijesti za nadogradnju varirati od države do države.

EMUI 9 tehix

Da biste saznali koju verziju EMUI sustava trenutno posjedujete, potrebno je na pametnom telefonu otići u “postavke”, zatim u “sustav” pa u sekciju “o telefonu”.

Inače, prema svježim podacima prikupljenima 3. lipnja 2019. godine, broj korisnika koji su EMUI 8.X nadogradili s EMUI 9 operativnim sustavom premašio je 80 milijuna korisnika na globalnoj razini i kontinuirano nastavlja rasti. Procjenjuje se da će ta brojka doseći 100 milijuna korisnika do kraja lipnja.

EMUI 9 dostupan je tako za seriju Mate10 koja je lansirana 2017. godine, kao i serije P20, Mate RS i Nova3 lansiranih prošle godine te serije P10 i Nova3i lasniranih 2016., 2017., i 2018.

Huaweijev EMUI 9 odlikuje se prirodnim korisničkim sučeljem, iznimno praktičnom navigacijom u pokretu preko cijelog zaslona te glatkim i fluidnim radnim iskustvom. EMUI 9 bit će dostupan na sljedećim mobitelima: Honor 9 Lite, Honor 9 i, P smart 2018, Changxiang 8 Plus, Honor 7X, Honor 8X MAX, Honor 8X, Changxiang 9 Plus, Mate 20 Lite, Nova2s, Mate 9, Mate9 Pro, Honor V9, Honor 9, P10, P10 Plus, Mate RS, P20, P20 Pro, Mate 10, Mate10 Pro, Honor Play, Honor 10, Honor V10, NOVA3.

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here