Ewan McGregor je u pregovorima za Obi-Wan Kenobi seriju

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Ewan McGregor je u razgovorima o povratku kao Jedi majstor Obi-Wan Kenobi u seriji za Disney+. Drugih informacija o seriji nemamo, ali se nadamo da će D23 Expo potvrditi McGreogorov povratak i dati nam mnogo detalja o priči.

Kenobi Tehix 2

McGregor je već glumio Obi-Wan Kenobi u tri Star Wars filma: The Phantom Menace, Attack of the Clones i Revenge of the Sith. Godinama se govorilo da će se McGregor vratiti u samostalni Obi-Wan film, ali navodno su ti planovi stavljeni na čekanje nakon neuspjeloga samostalnoga Star Wars filma Solo. Serija Obi-Wan bila bi treća Star Wars serija na Disney+ usluzi. Disney je prethodno najavio The Mandalorian Jona Favreaua u kojem glumi Pedro Pascal, kao i seriju koja se temelji na Cassianu Andoru (Rogue One), a Diego Luna ponavlja ulogu iz filma.

Kenobi Tehix 3

Serija bi bila McGregorova druga velika televizijska uloga posljednjih godina. Osvojio je Zlatni globus i nominiran za Emmyja zbog svoje uloge u trećoj sezoni FX-ove serije Fargo, u kojoj igra braću blizance Emmit i Ray Stussy. McGregor je prije svega poznat po svojim filmskim ulogama. Igrat će u nadolazećem The Shining nastavku imena Doctor Sleep, koji bi trebao izaći u studenome. Također će igrati i DC negativca Black Maska u filmu Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Ostale zapažene filmske uloge uključuju Trainspotting, Moulin Rouge i Black Hawk Down.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here