VIŠE

  FIA potvrdila Grand Turismo prvenstvo vraća se za sezonu 2021. godine

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  303SubscribersSubscribe

  Kako ulazimo u četvrtu godinu FIA Grand Turismo prvenstva, uzbuđeni smo za ovu sezonu kao što smo bili dok smo čekali i pratili prvu sezonu davne 2018. Prošla godina bila je fantastična trkačka sezona. Na kraju smo vidjeli dominantnu vožnju japanskog trkača Takume Miyazona koji je postao Nations Cup Champion. Takume je postao prvak vozeći Subaru, zajedno s Mikailom Hizalom i Danielom Solisom koju su pobijedili u seriji proizvođača.

  Zbog učinka Covid-19, ove godine neće biti lijepe atmosfere svjetskih turneja i prlika da se upoznate s natjecatljima. Naporno se radi kako bi se omogućila koliko toliko normalna sezona ovogodišnjeg FIA Grands Turismo prevenstva.

  Kalendar za sezonu 2021. izgleda ovako:

  ONLINE STAGE 1 – traje od 21. travnja i završava 26. lipnja. Natjecatelji iz cijelog svijeta utrkivat će se putem interneta u više od 10 rundi serije proizvođača (održava se srijedom) i 10 rundi Nations Cupa (subotom).

  ‘WORLD SERIES’ 1 & 2 – u ovom će se razdoblju naći i svjetski top 16 nacija i 12 najboljih proizvođača serije (prvotno odabrani iz Svjetskog finala 2020.) koji sudjeluju u dva nova događaja “Svjetske serije” koji će se emitirati u nedjelju , 6. lipnja, i nedjelju, 11. srpnja.

  ‘WORLD SERIES SHOWDOWN’ – kraj ONLINE STAGE 1 pruža priliku najboljim 16 natjecatelja u Nations Cupu da se izbore za mjesto u World Series i World Finals protiv 16 elitnih igrača koji su se borili za prva dva natjecanja iz World Series. Istodobno, vratit će se timske dužnosti za Series proizvođača s 12 timova od tri trkača koji se natječu u svom ‘Showdown-u’ s bodovima World Finals. Showdown World Series proizvođača bit će emitiran u subotu, 21. kolovoza, a Nations Cup u nedjelju, 22. kolovoza.

  ONLINE STAGE 2 – od 7. srpnja do 25. rujna, 10 utrka gdje se pojedinci i timovi mogu dokazati da su spremni za natjecanje u Nations Cupu i proizvođačkoj seriji. To im naravno pruža priliku za sudjelovanje u World Finalsu koji se održavaju u prosincu.


  ‘WORLD SERIES’ 3 i 4 – sadržava novu elitnu skupinu igrača koji će se natjecati u još dvije utrke. One će biti emitirane 3. listopada i 14. studenog.

  WORLD FINALS – trodnevno svjetsko finale emitirat će se u petak 3., subotu 4. i nedjelju 5. prosinca. Petak je rezerviran za Toyota Gazoo Raciong GT Cup. U subotnjem finalu proizvođačke serije ponovno će se natjecati 12 proizvođačkih timova od po tri vozača koji se natječu u nizu utrka. Nedjeljno finale bit će Nations Cup World Final sa 16 uspostavljenih natjecatelja World Series izazovanih od 16 novih trkača koji su izborili svoje mjesto u ONLINE STAGE 2.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Avatar
  Lario Kremerhttps://www.tehix.hr/
  Veliki ljubitelj assassin's creed franšize.
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments