FIFA 20 – prvi trailer i detalji!

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

FIFA 20 je predstavljena u subotu 8. lipnja u sklopu EA Play konferencije koja se održala u Hollywood Palladiumu u Los Angelesu. EA je već objavila da žele velike promjene u odnosu na sve prethodne naslove iz FIFA serijala te će, kako su izjavili, ove godine to i postići. Sve prethodne FIFA-e su izlazile posljednji petak u rujnu, ali to bi se ove godine moglo promijeniti.

EA je na službenom blogu objavio niz promjena koje nas čekaju u FIFA 20 naslovu, pa su tako i u neku ruku priznali sve pogreške koje ima FIFA 19. U novoj FIFA-i ćemo dobiti novu i drukčiju umjetnu inteligenciju obrambenih igrača. Smanjuje im se količina umjetne inteligencije što će onda zahtjevati od igrača da više igraju sami obranu, sa novim prilagođenim kontrolama.

Promjene također možemo očekivati i u napadu, gdje će se golmanima smanjiti prebrzi refleksi, a preciznost udarca napadača će se povećati. Jedna od novosti koje nam je donijela FIFA 19 jest tzv. Timed finishing te će on u FIFA-i 20 doživjeti neke promjene. Vremenski period za izvođenje tog udarca, kao i njegova preciznost će također biti smanjeni. FIFA 20 uvodi i veću mogućnost pogreške kod driblanja, bolje mjenjanje odabranog igrača te bolje pozicioniranje kod izvođenja prekida.

Sve to su mane FIFA-e 19 koje će EA nastojati popraviti u novom ovogodišnjem naslovu, FIFA 20!

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here