Internetom kruži opasna Fortnite prevara

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Fortnite je trenutno najveća igra na planeti. Postala je fenomen baš kao što su Minecraft i Pokemon Go to bili prije nje. Kako popularnost raste, tako se ova igra modifikuje za različite platforme, ali Android još nije jedna od njih.

FortniteMeđutim, brojni pojedinci pokušavaju da iskoriste nestrpljenje vlasnika Androida i uvuku ih u prevaru. Mnogi od njih tvrde da će vlasnici Android telefona moći da igraju Fortnite nakon što instaliraju nekoliko drugih aplikacija kako bi je otključali.

Ovo je očigledno prevara, ali mnogi u želji da igraju ovaj naslov jednostavno nasjednu na nju, posebno djeca. Neki sajtovi čak nude APK fajlove koj iizgledaju kao Fortnite aplikacija za Android, ali nakon instaliranja vrlo lako možete da ostanete bez ličnih podataka.

FortniteSve dok Epic Games ne objavi zvaničnu verziju ove igre za Android operativni sustav, ne vjerujte nijednom linku ili sajtu koji tvrdi da vam može pomoći da je ranije počnete igrati.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here