Ghost of Tshushima, nadolazeća igra godine?

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Ghost of Tshushima je nadolazeća akcijsko-avanturistička igra. Igru su razvili ljudi iz Sucker Punch Productions, a objavio ju je Sony Interactive Entertainment za PS4.

Slika: PlayStation (playstation.com)

Igra ima veliki otvoreni svijet. Priča igre se vrti oko jednog od posljednjih samuraja na otoku Tshushima, Jina Sakaija. Glavni neprijatelji u igri su nam Mongoli, koji su odlučili okupirati otok Tshushima. Gameplay igre po dosadašnjim najavama izgleda poprilično realno. Također možemo vidjeti da će šuljanje igrati veliku ulogu u igri. Zanimljivo je što nećemo imati nikakve prisile na rješavanje misija, nego ćemo moći uživati u ljepoti igre i istraživanju. Jedno od glavnih oružja našeg lika je katana. Njene mehanike također možemo vidjeti u videu gdje se objašnjava gameplay igre. Za brže kretanje po ogromnoj mapi igre ćemo koristiti konja. Kao što smo rekli igra ima jako razvijen segment šuljanja. On će nam biti koristan u situacijama gdje je jako puno neprijatelja. Sami developeri su dodali razne predmete koji će nam olakšati posao. To su dimne bombe, petarde i razni drugi alati kojima ćemo odvlačiti pozornost našim neprijateljima.

Slika: PlayStation (playstation.com)

Očekivanja za ovu igru su velika, u njoj vidimo materijal za igru godine. Ghost of Tshushima ćete moći zaigrati 17. srpnja 2020. godine.

Lario Kremerhttps://www.tehix.hr/
Veliki ljubitelj assassin's creed franšize.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.