Google objavio sve detalje vezane za streaming servis Stadia

Novi cloud gaming servis Stadia službeno kreće krajem ove godine. Google je svoj projekt najavio prije nešto manje od tri mjeseca.

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Već par dana očekujemo službenu obraćanje Google developera, pa je danas oko 18:00 sati održano predstavljanje gaming noviteta. Na današnjem Stadia Connect live prijenosu doznajemo službenu listu igrica, zemalja i gaming kompanija koje će surađivati u budućnosti sa Stadia gaming servisom. Ali to nije sve, Google nam je odlučio otkriti i cijene te je povodom toga otvorio prednarudžbe.

Na samome početku live prijenosa doznajemo da će za sada gaming servis biti dostupan u 14 zemalja. Oni koji se odluče koristiti ovaj servis moraju udovoljiti Google kriterijima, pa tako minimalna brzina interneta mora biti oko 10/1 Mpbs, odnosno u koliko želite igrati u 4k rezoluciji brzina mora biti oko 35/4 Mbps ili više.

Korištenje ove usluge je potpuno besplatno, no u koliko želite uživati u nekim čarima ove platforme morat će te plaćati mjesečnu pretplatu. Google je objavio više paketa:

  • Stadia Base – FREE PAKET (REZOLUCIJA IGRANJA 1080p) (DOSTUPNO OD 2020.)
  • Stadia Pro – $9.99 MJESEČNO (REZOLUCIJA IGRANJA 4K) (DOSTUPNO OD 2019.)
  • Stadia Founder’s Edition – $130.00 (3 MJESECA PRETPLATE 4K, STADIA KONTROLER,  CHROMECAST ULTRA, CJELOKUPNO Destiny 2 ISKUSTVO I POKLON “Stadia Pro” PAKET U TRAJANJU OD 3 MJESECA KOJEG MOŽETE POKLONITI PRIJATELJU)

U koliko se odlučite koristiti ovaj servis u početku će te morati koristiti Chromecast, dok je u planu nekad nakon izlaska omogućiti da igrate na bilo kojem uređaju koji ima instaliran preglednik Chrome.

Google Stadia tehix

Svi koji ispunjavaju uvjete za igranje na ovoj platformi u studenom ove godine moći će zaigrati 30 igrica među kojima su: Baldur’s Gate III, Ghost Recon: Breakpoint, Get Packed, Tom Clancy’s The Division 2, Destiny 2, Assassin’s Creed Odyssey, Just Dance i mnoge druge.

google stadia
Phil Harrison je rekao kako će uskoro objaviti cijeli popis igara koje ćemo zaigrati na Stadia servisu

CIJELI LIVE PRIJENOS POGLEDAJTE ISPOD:

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here