Google nam predstavlja novu aplikaciju

5,417LIKELajkaj
6,367FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Nedavno je Google “ubio” svoju socijalnu mrežu Google+. Iako nije bilo mnogo tugujućih za tom mrežom, Google želi kompenzirati gubitak, pa su predstavili svoju novu mrežu i aplikaciju Currents.

Ova nova aplikacija od Google-a će svojim korisinicima omogućiti važne, smislene diskusije te interakcije unutar mreže. Google jamči da će nova aplikacija imati nove značajke i svježi izgled, ali i da će se objave i značajke iz Google+ biti prebačene na Currents.

Gooogle-ova ideja je da čak i poslodavci i zaposlenici imaju svoje grupe i da se time ne prepunjavaju inboxi. Izmjenjivanje ideja između poslodavaca i zaposlenika često zna biti jako komplicirano. Tako se vjeruje da će iza ekrana, na ozbiljnoj platformi, ideje biti lakše prenesene.

Currents ima i stream iskustvo objava gdje vi možete objaviti nešto i vrlo lako “prikačiti” dodatak, a ljudi momentalno mogu komentirati i pisati. Dodatak kojim se razlikuje od ostalih socijalnih mreža je što Vam Currents omogućava da pratite sve analize oko vaše objave.

Objave od strane voditeljstva neke tvrtke mogu dobiti prioritetnost i time sve objave koje su važne se prve vide. Admini mogu dodavati postove iz drugih grupacija koje bi mogle biti bitne za vašu grupu. Nadam se da ako već neće biti popularna mreža, da će biti dobra komunikacijska platforma između poslodavaca i zaposlenika.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei ove godine isporučio 26% pametnih telefona više nego lani

Huawei je nedavno objavio poslovne rezultate za treće tromjesečje tekuće godine. Tijekom prva tri tromjesečja, Huawei je ostvario prihod od 86,01 milijardi američkih dolara...

Sve što trebate znati o novim Google Pixel 4 mobilnim uređajima

Google je lansirao novi Pixel 4 i Pixel 4XL pametni telefon. Nakon mjeseci glasina, svaka tajnovitost vezana za ovaj mobitel je uništena. Pixel 4...

U Zagrebu predstavljena usluga Uber Comfort – prva u Europi s opcijom vožnje bez razgovora

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here