Google nam predstavlja novu aplikaciju

5,472LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Nedavno je Google “ubio” svoju socijalnu mrežu Google+. Iako nije bilo mnogo tugujućih za tom mrežom, Google želi kompenzirati gubitak, pa su predstavili svoju novu mrežu i aplikaciju Currents.

Ova nova aplikacija od Google-a će svojim korisinicima omogućiti važne, smislene diskusije te interakcije unutar mreže. Google jamči da će nova aplikacija imati nove značajke i svježi izgled, ali i da će se objave i značajke iz Google+ biti prebačene na Currents.

Gooogle-ova ideja je da čak i poslodavci i zaposlenici imaju svoje grupe i da se time ne prepunjavaju inboxi. Izmjenjivanje ideja između poslodavaca i zaposlenika često zna biti jako komplicirano. Tako se vjeruje da će iza ekrana, na ozbiljnoj platformi, ideje biti lakše prenesene.

Currents ima i stream iskustvo objava gdje vi možete objaviti nešto i vrlo lako “prikačiti” dodatak, a ljudi momentalno mogu komentirati i pisati. Dodatak kojim se razlikuje od ostalih socijalnih mreža je što Vam Currents omogućava da pratite sve analize oko vaše objave.

Objave od strane voditeljstva neke tvrtke mogu dobiti prioritetnost i time sve objave koje su važne se prve vide. Admini mogu dodavati postove iz drugih grupacija koje bi mogle biti bitne za vašu grupu. Nadam se da ako već neće biti popularna mreža, da će biti dobra komunikacijska platforma između poslodavaca i zaposlenika.

NAJNOVIJI ČLANCI

19 puta brže učitavanje igrica dolazi na PlayStation 5 konzoli

Sony je odlučio otkriti posebnosti novog hardvera koji će koristiti sljedeće PlayStation konzole. Novu vrstu hardvera predstavili su za portal Wired, pa smo tako...

Prošlo je 12 godina otkako je Marija Šerifović sa pjesmom MOLITVA pobijedila na Euroviziji

Prošlo je 12 godina otkako je Srbija odnijela pobjedu na Euroviziji 2007. godine sa pjesmom MOLITVA koju je izvela jedna od najpoznatijih ženskih glasova...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here