Grad azila (Asylum City) – nova izraelska serija na Pickbox NOW

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Pickbox NOW donosi vrlo zanimljivu kriminalističku seriju. Riječ je o izraelskoj seriji Asylum City, koja se temelji na bestseleru pisca Liada Shomana, a cijela prva sezona dostupna je za gledanje na Pickbox NOW.

U POZADINI UBOJSTVO MLADE AKTIVISTICE

Radnja je smještena u Tel Avivu, u svijetu imigranata koji traže azil, onih koji im žele pomoći i onih koji ih žele iskoristiti. Priča se vrti oko ubojstva mlade aktivistice koja je pronađena mrtva. Za njezino ubojstvo glavni je osumnjičeni Gabriel, slikar i imigrant iz Afrike, koji je viđen kako izlazi i njezina stana.

Policijska istražiteljica Anat Sitton (Hani Furstenberg) vodi istragu ubojstva aktivistice te vjeruje kako Gabrijel nema veze s ubojstvom. Anat ubrzo otkriva kompleksan svijet koruptivnih političara, organiziranog kriminala i ilegalne trgovine oružjem. Pokušavajući naći ubojicu, postaje prijetnja silama koje su veće i jače od nje same. 

UZBUDLJIV TRILER

Grad azila (Asylum City) uzbudljiv je triler koji otkriva imigrantsku pozadinu u južnom Tel Avivu, u kojem se nalaze najkontroverzniji imigranti koji traže azil u Izraelu. Serija je snimana na stvarnoj lokaciji, a karakteriziraju je kratke i snažne scene, često snimane noću. Efektivna i moćna, ova kriminalistička serija otkriva socijalne, političke i pravne mehanizme te postavlja etička pitanja kroz glavne protagoniste.

Cijelu prvu sezonu izraelske kriminalističke serije Grad azila (Asylum City) gledajte na Pickbox NOW!

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.