GXT 488 FORZE – RECENZIJA

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Zajedno s XIDON mišem čija je recenzija već na portalu stigao nam je iz Rijeke i  Trust GXT 488 FORZE gaming slušalice zahvaljujući tvrtki Logista d.o.o. tvrtki koja zastupa Trust brend u Hrvatskoj.

PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

Slušalice dolaze u vrlo lijepom i jednostavnom pakiranju bijelo plave boje što nam uz predočeni PS4 logotip jasno govori kako je riječ o licenciranom proizvodu za istu konzolu. Na zadnjoj strani kutije možemo vidjeti neke od važnijih specifikacija slušalica te njihove mogućnosti.

GXT 488 FORZE - RECENZIJA

DIZAJN

Slušalice su klasične crne boje, ali na tržištu ih se može pronaći i s vojničkim uzorkom u sivoj ili plavoj boji. Na svakoj strani jasno je naznačen PlayStation logotip dok se malo iznad njega suptilno uklopio Trust GXT logo. Slušalice su vrlo jednostavne i svidjeti će se velikoj većini kupaca.

GXT 488 FORZE - RECENZIJA

SPECIFIKACIJE

ZVUK

FORZE slušalice dolaze uz 50 mm drivere koji su smješteni u lijevoj i desnoj školjci koje daju odličan zvuk u gamingu. Zadovoljiti će potrebe svakog prosječnog gamera koji igra FPS, RPG ili pak neke opuštenije naslove. Slušalice su dobre i za slušanje glazbe putem mobitela jer dolaze uz four pole konektor koji će omogućiti rad i mikrofona na mobitelu.

GXT 488 FORZE - RECENZIJA

MIKROFON

GXT 488 FORZE - RECENZIJA

 Mikrofon je fleksibilan i možete ga jednostavno namjestiti. Na njemu je i pop filter načinjen od spužve koji će blokirati šum. Mikrofon je iznimne kvalitete i ne morate se brinuti hoće li vas suigrači jasno čuti u napetim trenucima.

KABEL

Kabel je dug 120 cm i u potpunosti je prošiven zaštitnim koncem. Njegova dužina iako se čini vrlo kratkom za igranje na konzoli je dovoljna jer slušalice svakako uključujete u kontroler koji vam je u rukama. Na samome kablu nalazi se kontroler na kojemu možete pomoću kotačića smanjivati odnosno povećavati glasnoću zvuka kao i uključiti i isključiti mikrofon.


UDOBNOST

Slušalice su izrađene od tvrdo kuhane plastike tako da su vrlo čvrste i fleksibilne, a plastika ne proizvodi neželjene zvukove prilikom savijanja. Na ušnim školjkama nalaze se udobni kožni jastučići, dok s gornje strane imate svojevrsni gel koji je također zaštićen kožnim omotačem.  Slušalice nažalost nemaju samo podesivu mogućnost tako da morate sami sebi prilagoditi njihovu veličinu što je problem ukoliko se još netko njima služi.

ZAKLJUČAK

Nakon dugotrajnog testiranja u dužim gaming sesijama slušalice su se pokazale kao vrlo udobne za nošenje. Kvaliteta zvuka je na stvarno visokom nivou te ćete imati puni doživljaj prilikom igranja. Što se tiče mikrofona on je iznimne kvalitete, a velika je prednost i kontroler na kablu koji posjeduje kotačić za smanjenje zvuka i mogućnost uključivanja odnosno isključivanja mikrofona. Zbog svega navedenoga ove slušalice zaslužile su našu Best Buy kao i Alpha Silver nagradu!

  • Kvaliteta zvuka i mikrofona
  • Udobnost

  • Nedostatak samo podesive trake za glavu

Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.