Hartley Sawyer otpušten iz serije The Flash

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Glumac Hartley Sawyer otpušten je iz serije The Flash nakon što su ovoga tjedna na vidjelo izašli tweetovi s rasističkim referencama i sadržajem koji aludira na mržnju prema ženama.

U tweetovima, sve od prije nego što se pridružio CW seriji, pozivaju se na seksualno zlostavljanje i sadrže rasistički i homofobni jezik. Sawyerov račun na Twitteru izbrisan je, ali snimke zaslona starih objava kružile su internetom u posljednja dva tjedna. Njegovo otpuštanje dolazi i usred protesta širom SAD-a protiv sistemskoga rasizma uslijed smrti Georgea Floyda 25. svibnja u Minneapolisu.

Hartley Sawyer Tehix 2
IZVOR: IMDb (imdb.com)

“Hartley Sawyer se neće vratit u sedmoj sezoni serije The Flash“, piše u izjavi mreže CW, Warner Bros. TV-a, Berlanti Productions i izvršnoga producenta Eric Wallacea. “Što se tiče postova gospodina Sawyera na društvenim medijima, ne toleriramo pogrdne primjedbe koje ciljaju bilo koju rasu, nacionalnost, nacionalno podrijetlo, spol ili seksualnu orijentaciju. Takve primjedbe antitetične su našim vrijednostima i politikama, koje teže i razvijaju se u promicanju sigurnoga, inkluzivnoga i produktivnoga okruženje za našu radnu snagu.”

Hartley Sawyer Tehix 3
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Sawyer je na Instagramu objavio ispriku, dijelom rekavši: “Moje su riječi, bez obzira na to što su s namjerom humora, bile uvredljive i neprihvatljive. Sramim se što sam bio sposoban za te tada užasne pokušaje da privučem pozornost. Duboko ih žalim. Ovo nije bilo prihvatljivo ponašanje. To su bile riječi koje sam tada izbacio bez razmišljanja ili priznanja štete koju su moje riječi mogle učiniti, a čine ih danas. “

Sawyer se pridružio CW seriji The Flash 2017. godine kao Ralph Dibny, takozvani Elongated Man i pojavio se u nekoliko epizoda te sezone. U 2018. godini promoviran je u stalnu glumačku postavu.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.