Horizon Zero Dawn možda dolazi na PC?

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
88SubscribersSubscribe

Prema reportaži Kotakua, Horizon Zero Dawn će biti dostupan na PC-ju krajem 2020. godine. Ako je ova glasina točna, to bi bila prva velika ekskluziva koja bi izašla na PC-ju od izdavača čiji je vlasnik Sony.

Horizon Zero Dawn bi ipak mogao doći na PC iako je PS4 ekskluziva

Ekskluzive za konzolu koje izlaze i za PC nisu baš neobična stvar, ali ovaj slučaj je drugačiji od drugih jer Horizon Zero Dawn je igra izdana od strane Guerrilla Games Studiosa kojeg posjeduje Sony. Velike PS4 ekskluzive kao što su Quantic Dreamsov Heavy RainBeyond: Two Souls Detroit: Become Human su sve pronašle put do PC izadanja kao i nadolazeći Death Stranding. No, Kotaku naglašava da bi izlazak Horizon Zero Dawna bio prvi slučaj velikog Sony naslova koji je izašao i na PC-ju.

Ovo nije prvi put da je netko nagovjestio da bi HZD mogao izaći za PC. GamesRadar je u prosincu prošle godine izvijestio kako je Youtuber Anton Logvinom koji je predvidio izlazak Death Strandinga na PC-ju također rekao kako će Horizon Zero Dawn biti dostupan PC igračima u veljači 2020. godine. Priznajemo uvid o izlasku Death Strandinga i nije bio točan dok je veljača ubrzo tu, što ne daje Sonyu puno vremena. No, ipak se daje neki kredibilitet Kotakuovoj reportaži s obzirom da imaju dobar ”rezime” što se tiće glasina. 

Ako HZD stvarno dođe na PC, biti će to velika promjena za Sony koji se u prošlosti oslanjao na ekskluzive za prodaju svojih konzola. 

Imajte na umu da je ovo sve hipotetičko jer, ni Sony ni Guerrilla Studios nisu dali nikakvu službenu izjavu.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.