Hrvatska igrica Journey Of Life dobila investiciju od €100 000

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
38SubscribersSubscribe

Da naša država ima tonu potencijala dokazuje i mladi Adriano Žeželić, koji je krajem 2018. godine dobio investiciju vrijednu 100 000 eura. Pa tako možemo reći da iz male države izlazi jedan veliki gaming naslov Journey Of Life koji je trenutno dostupan za PC, a tokom 2019. godine trebao bi postati dostupan i za Android uređaje. Igru su trenutno prihvatili mnogi gameri koji aktivno sudjeluju u njenome završetku.

journey of life igrica

UKRATKO O HYPERION STUDIU

Hyperion je indie studio za razvoj igara, osnovan 2018. godine u Zagrebu. Trenutno razvijaju igricu pod nazivom “Journey Of Life”, a u koju je 2018. godine Hrvatski poslovni anđel uložio sredstva. Direktor Hyperion studija je mladi 23-godišnji Adriano Žeželić iz Jastrebarskog. Za sebe kažu da su strastveni i inovativni, pokušavaju igraćima dati kvalitetnu i dobru igricu. Sa razvojem igrica planiraju nastaviti i nakon “Journey Of Life” igrice, a trenutno su u fazi razvoja iste igrice za Android uređaje. Za budućnost imaju u planu i razvoj VR igrica, ali kako kažu neće se daleko micati od PC platformi jer je ipak to njihova struka.

journey of life igrica

UKRATKO O JOURNEY OF LIFE

U kategoriju preživljavanja možemo staviti i Journey Of Life. Ovo je jedinstvena igrica sa više od 400 predmeta i preko 15 crafting stanica. Priča se odvija na tropskom otoku negdje u pacifičkom oceanu. Dosta vam je svakodnevnog života i stresa, pa se tako odlučite na životno putovanje i otputujete na tropski otok. Na otok ste došli malim lokalnim brodom bez ikakvih predmeta, bez ičega.

journey of life igrica

Kada kročite na otok prvo što morate napraviti je osnovne alate kako bi mogli započeti život na otoku. Koristeći razne sprave u igrici ostvarujete napredak prema kraju igrice. Na kraju morate sagraditi brod i otploviti natrag u civilizaciju ili na drugi otok. Imajte na umu da ovo nije uobičajen otok, na ovome otoku naići će te na opasne životinje i jako opasne biljke. Uzgajanje vlastitih biljaka, pravljenje klopki za životinje, gradnja vlastitog “sela” samo su neke od stvari koje nam igrica donosi.

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.