Hrvatski glazbeno-filmski duo producirao video spot inspiriran igrom The Last of US Part II

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Glazbeno vizualni YouTube projekt Manna Wanders počastio nas je ovih dana još jednom svojom fantastičnom izvedbom. Ovaj put, Romana Pavliša i Dinko Šimac napravili su video spot smješten u The Last of Us svijet, u kojem je Romana utjelovila Ellie kroz cosplay, ali i kroz glazbenu obradu pjesme Through the Valley koju u originalu izvodi Shawn James.

spotu koji je koncipiran kao trailer za PS4 ekskluzivu The Last of Us Part II, rekreirali su neke upečatljive scene iz dosadašnjih trailera i gameplay videa. Tako se Manna, u ulozi Ellie, po kišnom “Seattleu” skrivala ispod kamiona i borila protiv nekih od frakcija kako bi dočarala napeto, očajničko igranje akcijske igre preživljavanja. Također, cijela ekipa sa seta imala je priliku osjetiti dašak tog prekrasnog, ali i opasnog svijeta s obzirom na to da su do tri ujutro, duboko u mračnoj i kišnoj šumi, samo pod svjetlom baklji snimali jednu od borbenih scena koju možete vidjeti u videu.

Video je nastao prije izlaska igre tako da su sve scene osmišljene na temelju službenih trailera te ne sadrže spoilere.

Pjesmu Through the Valley prvi put smo imali prilike čuti u traileru iz 2016., a na Manna Wanders youtube kanalu već godinu dana postoji rekreacija tog poznatog videa.

Glazba je snimana u kućnom studiju, Romana je otpjevala pjesmu i snimila flautu, dok je gitaru odsvirao Matija Evačić.

Manna Wanders kanal će sljedećih nekoliko projekata posvetiti upravo The Last of Us Part II remek-djelu, a novi video je jedan od sadržaja koji će se naći na kanalu.

Video možete pogledati na:

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.