Huawei na ovogodišnjoj Developer konferenciji predstavlja EMUI 11 sučelje

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
88SubscribersSubscribe

Ovogodišnje izdanje Huawei Developer Conference (Together) održat će se online, od 10. do 12. rujna, uz live streaming diljem svijeta. Bit će to prilika da svi sudionici čuju detalje i najnovije informacije o Huawei Mobile Services Core 5.0, o novim ažuriranjima za sustav Harmony OS te o sučelju EMUI 11, a govornici će pored toga predstaviti još mnogo uzbudljivih novih tehnologija. Sve sudionike očekuje više od 300 različitih tema koje se odnose na otvorene mogućnosti, preko 400 iskusnih govornika i više od 500 tech kompanija koje pomažu u stvaranju potpuno novog ekosustava.

Naime, u ovoj godini je započela nova era umjetne inteligencije i međusobne povezanosti uz sve veće prihvaćanje 5G i AI tehnologija. Huawei inženjeri neumorno su radili na tome da programerske kreacije postanu široko dostupne i pritom su uvijek imali na umu zajedništvo zajednice developera. Zato je ovogodišnja Huawei Developer konferencija posvećena upravo zajedništvu i slavljenju tog zajedništva.

HMS sada nudi sedam vrsta novih usluga i više od 10 platformi za distribuciju. Huawei program poticaja HMS-a sada pokriva više od 1,6 milijuna programera širom svijeta, a usluge različitih Huawei uređaja dosežu 700 milijuna korisnika. HarmonyOS ruši granice u komunikaciji, a dugo očekivana strategija Seamless AI Life za sveprisutnu, povezanu umjetnu inteligenciju je iza ugla. Još prije više od deset godina Huawei je zamislio budućnost u kojoj će se inteligencija neprimjetno integrirati sa svim aspektima života te je kompanija još tada počela istraživati kako pružati iskustvo koje će prijeći granice fizičkog prostora i obuhvaćati različite hardvere i platforme. Upravo prema toj budućnosti Huawei ide.

Podsjetimo, na prošlogodišnjoj konferenciji je predstavljen HarmonyOS kao novi operativni sustav temeljen na pružanju kohezivnog korisničkog iskustva na svim uređajima i u svim scenarijima te nadograđena verzija sučelja EMUI 10. Huawei poziva sve programere i druge zainteresirane da im se pridruže na ovogodišnjoj konferenciji i otkriju  uzbudljive načine na koje Huawei planira surađivati ​​s programerima i partnerima u budućnosti.

Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.