Huawei P30 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom na MWC-u u Shanghaiju

5,457LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Huawei P30 Pro proglašen je najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards.

Izvrsno prihvaćenu od potrošača diljem svijeta, P30 seriju brojni mediji hvale još od premijernog predstavljanja. Huawei P30 Pro nudi izvanredno korisničko iskustvo sa četverostrukom SuperSensing Leica kamerom, 10X hibridnim zumom, izuzetno dugotrajnom baterijom te novom Breathing Crystal bojom. Prodaja je dosegla 10 milijuna primjeraka u samo 85 dana od predstavljanja, što je čak 62 dana manje no što je za istu brojku bilo potrebno P20 seriji, čime je srušen prodajni rekord Huaweijevih perjanica.

Četverostruka SuperSensing Leica kamera iznova definira pravila digitalne fotografije, prisutna više od 40 godina, pomoću višestrukih tehnoloških otkrića te tako pomiče svijet mobilne fotografije u novu fazu. Kamera se sastoji od inovativnih komponenti poput SuperZoom objektiva s periskopskim dizajnom, SuperSpectrum senzora i ToF objektiva kako bi korisnici uživali u nevjerojatnom zumu i još boljem doživljaju pri slabom osvjetljenju. Fotografske mogućnosti uređaja prepoznali su korisnici širom svijeta.

Vrijedno je spomenuti kako je u veljači 2019. godine Huawei Mate 20 Pro osvojio nagradu za najbolji smartphone od GSMA zahvaljujući snažnim performansama, izvrsnoj fotografiji, dugotrajnoj bateriji, inovativnim rješenjima punjenja uređaja te revolucionarnom dizajnu.

Huawei Consumer Business Group uvijek je predan stvaranju vrijednosti za potrošače kroz inovacije. Ostvareni su brojni revolucionarni pomaci postignuti na području performansi, fotografije, umjetne inteligencije, komunikacije i dizajna, a korisničko iskustvo i konkurentnost proizvoda značajno su poboljšani. Huawei je u proteklom desetljeću uložio više od 480 milijardi kineskih juana (oko 73 milijarde dolara), a do kraja 2018. godine kompanija je registrirala 87.805 patenata. Huawei će i u budućnosti nastaviti voditi trendove na tržištu pametnih telefona kroz ulaganja u istraživanje i razvoj, a korisnicima će svakodnevicu olakšavati pametne tehnološke inovacije.

NAJNOVIJI ČLANCI

Potvrđena dva nastavka na film Halloween (2018)

Iako smo svi mislili da je Halloween završio prošle godine izravnim nastavkom na film iz 1978. godine, prevarili smo se. Universal je prije par...

Cats dolazi na velike ekrane sa zvjezdanom glumačkom postavom

U kina diljem svijeta dolazi jedan od najboljih Broadway mjuzikala Andrewja Lloyda Webbera – Cats. Voljeni mjuzikl režira Tom Hooper, dobitnik Oscara koji je...

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here