fbpx

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

5,380FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom redizajniranom forumu. Naime, od 1. srpnja Huawei Forum je preselio na novu web adresu i postao Huawei Community.

Novi forum sada na još pregledniji i sistematičniji način korisnicima kroz razne vodiče i savjete omogućuje da iskoriste sve mogućnosti svojih Huawei uređaja. Na forumu je moguće pronaći i najnovije informacije vezane uz sam brend, kao i uključiti se u raspravu ili zatražiti savjet. Također, uz rješavanje problema i kvalitetnu dijagnostiku, na forumu možete pregledavati sadržaj, čitati poučne tutorijale ili gledati zanimljive videozapise.

Korisnici i dalje mogu postavljati pitanja, dijeliti svoje fotografije, videozapise i omiljene trenutke te čitati recenzije iz prve ruke. Huawei Forum omogućuje praćenje drugih korisnika, objavljivanje sadržaja, skupljanje like-ova i bodova te napredovanje na tablici najaktivnijih korisnika. Za svaku aktivnost (login, objava, komentar i slično) dobivate određeni broj bodova i možete napredovati po levelima i rangovima te biti prepoznati kao aktivni članovi foruma koji su posebno istaknuti na samoj naslovnici. Isto tako, svoj profil možete personalizirati uređivanjem avatara i korisničkog imena, ali i spremanjem postova i objava koje su vam zanimljive i interesantne.

Kako podaci sa starog foruma ne vrijede na novoj stranici, postojeći korisnici pozvani su da se registriraju na adresi https://consumer.huawei.com/hr/community/, kreiraju vlastiti HUAWEI ID za potrebe prijave te uživaju u istraživanju nove platforme Huawei Community. Svi oni koji već imaju HUAWEI ID, moći će se prijaviti s njim. Detalje postojećeg HUAWEI ID profila možete pogledati u postavkama svog telefona.

Novi Huawei forum ima elemente web-portala, društvene mreže i foruma u jednom, a primarno je zamišljen kao mjesto okupljanja Huawei korisnika i fanova. Forum je jednostavan i pregledan, a navigacija se odvija kroz tri padajuća izbornika – Općenito, Proizvodi i EMUI. U izborniku Općenito moguće je pronaći 5 kategorija: Obavijesti (za važne vijesti i najave), Fotografija (za dijeljenje fotografija i razmjenu umjetničkih djela), Događaji (za aktivnosti i evente), Rasprave (ostale teme koje korisnici dijele s drugima) i Videozapisi (za pregled najpopularnijih i najzanimljivijih videozapisa). Izbornik Proizvodi podijeljen je na temelju kategorija HUAWEI proizvoda. U njemu se nalaze teme koje se odnose na telefone, tablete, nosive uređaje i dodatnu opremu. Posljednji, ali ne i najmanje važan, izbornik EMUI sadrži sve o EMUI operativnom sustavu. EMUI izbornik ima 4 kategorije: Ažuriranja (za softverska ažuriranja), Savjeti (za dijeljenje i učenje trikova i vještina), Aplikacije i teme (za pregled aplikacija i tema), te Problemi i prijedlozi (za prijavu grešaka i davanje prijedloga).

Namjera Huawei foruma je postati najrelevantniji izvor informacija za vlasnike Huawei uređaja, ali i centralno mjesto na kojem će korisnici dijeliti iskustva jedni s drugima.

 

NAJNOVIJI ČLANCI

Nedavno ukinuta podrška za Windows 7

Microsoft je od 14. siječnja prestao podržavati Windows 7 operativni sustav. Što znači da potrošači neće primati bilo kakve nadogradnje, uključujući kritične sigurnosne zakrpe,...

Bad Boys 3 For Life – RECENZIJA

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom...

Samsungov novi vanjski SSD sa T7 Touch

Kada je riječ o poboljšanju vanjskih SSD-ova, obično su važne samo dvije stvari: ubrzanje pogona i dodavanje više prostora za pohranu. Samsungov novi T7...

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here