fbpx

Huawei u Londonu otvorio novi istraživačko-razvojni 5G centar

5,385FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Huawei je otvorio svoj prvi istraživačko-razvojni centar u Velikoj Britaniji s ciljem razmjene znanja o 5G tehnologijama između kompanije, akademskog i poslovnog sektora.

Huawei, predvodnik u razvoju 5G tehnologije, otvorio je u Londonu svoj novi istraživačko-razvojni centar za 5G tehnologije. To je prvi takav centar za razvoj inovacijskih 5G tehnologija Huaweija u Velikoj Britaniji i 16. po redu globalno.

Istraživačko-razvojni centar u Londonu bit će otvoren za dijeljenje najnovijih znanja i tehnologija između same kompanije, akademskog i poslovnog sektora ili zainteresiranih individualnih inovatora. Svi zainteresirani moći će u centru testirati aplikacije razvijene za korištenje na 5G tehnologiji, rješenja temeljena na virtualnoj i proširenoj stvarnosti (VR i AR) kao i brojne druge zanimljivosti..

“Otvorenjem 5G centra u Londonu još smo jednom potvrdili lidersku ulogu u industriji. Centar će omogućiti i poticati jačanje suradnje kompanija i institucija, kao i njihovo brže usvajanje novih tehnologija”, izjavio je Victor Zhang, globalni direktor odnosa s institucijama u Huaweiju.

U Huaweiju su najavili kako će sljedeće godine uložiti između 15 i 20 milijardi američkih dolara u istraživanje i razvoj novih 5G tehnologija, od čega će između 20 i 30 posto ukupnog iznosa posvetiti isključivo znanstvenim istraživanjima te dodatnoj edukaciji 80.000 zaposlenika u istraživačkom sektoru.

Na globalnoj razini kompanija je do sada potpisala 60 komercijalnih 5G ugovora u raznim državama diljem svijeta, među kojima će Huaweijevu 5G tehnologiju koristiti 21 europska država.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući...

Što je to AI?

Izraz  „umjetna inteligencija“ je tehnologija koja napreduje više nego ikad i postala je ključni dio tehnološke industrije. Nalazimo je u zdravstvu i vojsci; pomaže ljudima...

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here