VIŠE

  Huaweijeve privatne mreže transformiraju obrazovanje te povećavaju efikasnost ureda za 30 posto

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  303SubscribersSubscribe

  Huawei je na konferenciji o Industrijskoj digitalnoj transformaciji 2021. predstavio sveobuhvatno inteligentno rješenje za privatne mreže i rješenje za pametne učionice kojima želi modernizirati obrazovanje i poslovanje diljem svijeta, a ujedno je pozvao partnere širom svijeta da iskoriste mogućnosti koje im donosi ICT te zajednički promoviraju razvoj ponude rješenja za privatne mreže.

  Huaweijevo rješenje za privatne mreže omogućuje sveprisutnu povezanost, korištenje inteligentnih proizvoda i rješenja te konvergirane i dijeljene podatke. Huawei je počeo 2018. godine s implementacijom privatnih mreža u svom sustavu diljem svijeta. Huawei trenutno privatnim mrežama pokriva 18 lokacija s oko 4,3 milijuna metara kvadratnih, a korištenje raznih rješenja na tim mrežama omogućilo je 30 posto povećanje efikasnosti u uredskom poslovanju i administrativnim uslugama, uz istovremeno 10-postotno smanjenje u potrošnji energije.

  Uz ključne informacije o rješenjima za privatne mreže, Huawei je dio konferencije posvetio predstavljanju svog jedinstvenog rješenja za pametne učionice, koje se temelji na pametnoj ploči – Huawei IdeaHub Boardu i obrazovnoj platformi u oblaku koja omogućuje digitalizaciju predavanja i modernizaciju cijelog obrazovnog procesa.

  “Huawei IdeaHub Board kombinira pametno pisanje, bežično projiciranje i otvorene programe u jednu ploču te je ujedno prvi inteligentni uređaj za suradnju u industriji koji je opremljen vrhunskom zaštitom od plavog svjetla. Huawei IdeaHub Board ima potencijal riješiti najveće izazove koje navode učitelji diljem svijeta, a to su nedostatak interaktivnih obrazovnih metoda, neopimalna alokacija resursa i niska efikasnost upravljanja procesom, posebno u ovo vrijeme čestih prelazaka učenja na daljinu”, pojasnio je Pan Yong, potpredsjednik Huaweijevog Intelligent Vision & Collaboration Product & Solutions.

  Huawei IdeaHub Board je prošla njemačku TÜV certifikaciju – blokira 60% štetnog plavog svjetla, a zbog korištenja algoritma za automatsku korekcije boja za kvalitetu slike, kao i tehnologije protiv bliještanja, donosi 70% veću jednolikost boja od industrijskog standarda, uz fleksibilnost u svim vrstama osvjetljenja.

  Huawei IdeHub Board zajedno sa privatnom mrežom i nizom rješenja na cloudu može značajno podići doživljaj nastave i rezultate obrazovanja. Kroz tehnološke inovacije, Huawei pomaže transformirati tradicionalni način obrazovanja u hibridni način poučavanja usmjeren na studente, po principu kombiniranja online i offline načina rada, a istovremeno kontinuirano poboljšavajući nastavno okruženje te učinkovitost i kvalitetu obrazovnog procesa.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Antonio Grgurić
  Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
  Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments