Huaweijevo 5G MEC rješenje osvojilo Wireless Inovation nagradu na ovogodišnjoj WCA ceremoniji

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Huawei 5G MEC rješenje osvojilo je Wireless Inovation nagradu na ceremoniji koju je u Londonu održao Total Telecom, svjetski poznata međunarodna telekomunikacijska medijska kompanija. Huawei je nagradu dobio za svoje 5G MEC rješenje na području tehničkih inovacija, poslovanja i izgradnje ekosustava.

Multi-access Edge Computing (MEC) je ključna tehnologija koja se koristi kod 5G rješenja. Ona koristi aplikacije, sadržaj i funkcije obrade usluga te raspoređuje resurse u osnovnoj mreži MBB-a krajnjim korisnicima, pružajući optimalno i pouzdano iskustvo korištenja. Također, danas je MEC postao važan alat za digitalnu transformaciju u telekomunikacijskoj industriji.

Huaweijevo 5G MEC rješenje temelji se na povezanosti i računarstvu. Koristi inovativne tehnologije poput Cloud Native-a, pametnog povezivanja i heterogenog računarstva zbog dinamičke raspodjele i prilagođavanja mrežnih resursa. Huawei je u razvoju rješenja surađivao s brojnim operaterima i partnerima kako bi uspješno predstavio niz rješenja za komercijalnu upotrebu ovog vodećeg 5G MEC rješenja.

Iz Huaweija najavljuju kako će nastaviti s povećavanjem ulaganja i inoviranjem, kako bi ova tehnologija dodatno napredovala i postala vodeći odabir za operatere koji grade MEC. Kompanija će nastaviti surađivati s brojnim partnerima kako bi u potpunosti iskoristila mogućnosti koje nudi 5G, promičući inovacije među-industrijskih aplikacija i opskrbljujući uslugama brojne industrije.

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.