Ibiza – RECENZIJA

5,417LIKELajkaj
6,367FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
111SUBSCRIBESUBSCRIBE

Ibiza je francuska komedija o jednoj atipičnoj obitelji koja ide na nezaboravno putovanje na otok Ibizu. Samohrana majka sa dvoje djece je našla dečka koji je organizirao putovanje kao odmor djeci nakon škole, te njima dvoma kako bi imali malo vremena za izgradnju njihove veze.

ibiza recenzija

Žanr: komedija
Godina: 2019.
Redatelj: Arnaud Lemort
Producenti: Arnaud Lemort , Mathieu Oullion
Glavne uloge: Christian Clavier, Khalid Samata, Mathilde Seigner, Leopold Buchsbaum, Pili Groyne, Joey Starr
Zemlja: Francuska
Trajanje filma: 97 minuta
Datum izlaska: 03. srpnja 2019.
U kinima od: 02. srpnja 2019.

Priča se razvija na otoku Ibizi, gdje se takozvana obitelj došla odmoriti, no nisu niti svjesni da ih tamo očekuju još veći problemi s kojima će se morati zajedno suočiti. Scenarij je dobro osmišljen i dobro realiziran, lako se prati i ono što je najbitnije, zanimljiv je.

Film je prepun komičnih scena koje su dovoljno smiješne da vas nasmiju do suza. Glumci su tome još više pridodali i učinili ovaj film odličnom komedijom za cijelu obitelj.

Glazba je odlična te jedan od glavnih dijelova ovoga filma. Imamo sve žanrove muzike, od tehno glazbe do one klasične. Definitivno pojedine scene podiže na višu razinu i čini ih zabavnijima.

ibiza recenzija

Glumci nisu poznati u svijetu filma, a najviše tome pridodaje to što je francuski film, a oni se ne uspjevaju toliko dobro probiti kao Hollywoodski filmovi. No to ne umanjuje kvalitetu filma, kao ni kvalitetu glumaca. Slobodno mogu reći da su mi francuske komedije jedne od boljih komedija, kao i još dosta francuskih filmova.

Christian Clavier, Mathilde Seigner, Leopold Buchsbaum i Pili Groyne su četiri člana obitelji i oni su zajedno funkcionirali odlično. Tvorili su realističnu obitelj, glumci su odgovarali jedni drugima i svi su bez iznimke bili dobri. Najviše me dojmio Christian Clavier, bio je smiješan i luckast, ali je u potrebnim trenucima bio ozbiljan te je svoj posao odradio odlično. Joey Starr mi je jedini poznati glumac kojeg sam gledao u nekom filmu prije. Nije bio loš, a i odgovarala mu je uloga otkačenog šefa kluba.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei ove godine isporučio 26% pametnih telefona više nego lani

Huawei je nedavno objavio poslovne rezultate za treće tromjesečje tekuće godine. Tijekom prva tri tromjesečja, Huawei je ostvario prihod od 86,01 milijardi američkih dolara...

Sve što trebate znati o novim Google Pixel 4 mobilnim uređajima

Google je lansirao novi Pixel 4 i Pixel 4XL pametni telefon. Nakon mjeseci glasina, svaka tajnovitost vezana za ovaj mobitel je uništena. Pixel 4...

U Zagrebu predstavljena usluga Uber Comfort – prva u Europi s opcijom vožnje bez razgovora

Uber je danas u Zagrebu predstavio dvije dodatne usluge – Comfort i XL koje će omogućiti korisnicima da odaberu vozila više klase ili vozila...
Ibiza
8

KRATKI PREGLED

Jako dobra komedija za nasmijati se i uživat jedno popodne. Glazba odlična kao i glumci koji, iako nisu poznati, glume jednako dobro kao i neka velika imena iz svijeta Hollywooda. Moj savjet je da ga pogledate jer nećete zažaliti.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here