VIŠE

  Intervju sa Aleksandrom Stojanovićem poznatijim kao “CUKI”

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  93SubscribersSubscribe

  Aleksandar Stojanović iz susjedne Srbije svima poznatiji kao Cuki odlučio je popričati sa nama o svome početku. Svoju pustolovinu započeo je prije 4. godine, točnije 30. svibnja puni 4. godine. Inspiracija mu je došla igrajući igricu Geometry Dash, svi znamo koliko je igrica teška. E pa Aleksandar se želio pohvaliti kako je vješt u prelaženju igrice, samo što za to nije imao dokaz. To ga je i natjeralo da svoje prve video uratke stavi na YouTube i pokaže drugima, a sve ostalo je povijest!

  Najveći idol mu je PewDiePie, pa smo ga priupitali da nam kaže zašto baš on. Nabrojio nam je dva glavna razloga, prvi je da već par godina za redom izbacuje video klipove skoro svaki dan, dok je drugi to što je jedan od rijetkih koji je ostao na YouTube sceni ovoliko dugo. Vjeruje da je za to zaslužena njegova vještina adaptacije na nove trendove.

  Kroz priču saznajemo da najveću podršku dobiva od roditelja koji se vole i pohvaliti drugima kako im je sin uspješan YouTuber. Nešto manju podršku ali ne manje važniju dobiva od prijatelja koji su tu bili od samoga početka, a isto tako smo saznali da zasluge za neke video klipove može dati njima.

  Mogu li se opisati u tri riječi? Pa mogu pokušati i reći kreativan, ambiciozan i pomalo lijen.

  Njegov kanal broji preko 84 000 pretplatnika, pa smo ga upitali planira li nešto za jubilarnih 100 000 pretplatnika, rekao nam je da će to biti jedno veliko iznenađenje. Na žalost nismo uspjeli izvući o čemu se radi.

  Bližimo se kraju još jednog intervjua, pa smo ga za kraj pitali može li reći neki savjet drugima koji se upuštaju u YouTube i kako je on sam ostao već 4. godine na sceni.

  Glavni razlog zašto sam već ovoliko dugo na sceni je to što sam sebi na dan otvaranja ovog kanala obećao da ću klipove praviti dok i posljednja osoba ne prestane da ih gleda. Toga se planiram pridržavati i u budućnosti!

  intervju Aleksandar Cuki Stojanović

  YouTube je jedna vrlo zanimljiva platforma koju treba tretirati kao odskočnu dasku za mnoge druge veće i ozbiljnije projekte u životu. Svako se može pronaći na njoj i to je ono sto je čini magičnom. Ako ste u bilo kojem trenutku poželjeli da snimate, ne dozvolite da vas itko zaustavi, dajte svoj maksimum i pronaći će te svoju publiku, otvorite svoj kanal i prepustite se jednom nevjerojatnom osjećaju!

  Avatar
  Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
  CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

  ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.