Intervju sa Aleksandrom Stojanovićem poznatijim kao “CUKI”

5,457LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Aleksandar Stojanović iz susjedne Srbije svima poznatiji kao Cuki odlučio je popričati sa nama o svome početku. Svoju pustolovinu započeo je prije 4. godine, točnije 30. svibnja puni 4. godine. Inspiracija mu je došla igrajući igricu Geometry Dash, svi znamo koliko je igrica teška. E pa Aleksandar se želio pohvaliti kako je vješt u prelaženju igrice, samo što za to nije imao dokaz. To ga je i natjeralo da svoje prve video uratke stavi na YouTube i pokaže drugima, a sve ostalo je povijest!

Najveći idol mu je PewDiePie, pa smo ga priupitali da nam kaže zašto baš on. Nabrojio nam je dva glavna razloga, prvi je da već par godina za redom izbacuje video klipove skoro svaki dan, dok je drugi to što je jedan od rijetkih koji je ostao na YouTube sceni ovoliko dugo. Vjeruje da je za to zaslužena njegova vještina adaptacije na nove trendove.

Kroz priču saznajemo da najveću podršku dobiva od roditelja koji se vole i pohvaliti drugima kako im je sin uspješan YouTuber. Nešto manju podršku ali ne manje važniju dobiva od prijatelja koji su tu bili od samoga početka, a isto tako smo saznali da zasluge za neke video klipove može dati njima.

Mogu li se opisati u tri riječi? Pa mogu pokušati i reći kreativan, ambiciozan i pomalo lijen.

Njegov kanal broji preko 84 000 pretplatnika, pa smo ga upitali planira li nešto za jubilarnih 100 000 pretplatnika, rekao nam je da će to biti jedno veliko iznenađenje. Na žalost nismo uspjeli izvući o čemu se radi.

Bližimo se kraju još jednog intervjua, pa smo ga za kraj pitali može li reći neki savjet drugima koji se upuštaju u YouTube i kako je on sam ostao već 4. godine na sceni.

Glavni razlog zašto sam već ovoliko dugo na sceni je to što sam sebi na dan otvaranja ovog kanala obećao da ću klipove praviti dok i posljednja osoba ne prestane da ih gleda. Toga se planiram pridržavati i u budućnosti!

intervju Aleksandar Cuki Stojanović

YouTube je jedna vrlo zanimljiva platforma koju treba tretirati kao odskočnu dasku za mnoge druge veće i ozbiljnije projekte u životu. Svako se može pronaći na njoj i to je ono sto je čini magičnom. Ako ste u bilo kojem trenutku poželjeli da snimate, ne dozvolite da vas itko zaustavi, dajte svoj maksimum i pronaći će te svoju publiku, otvorite svoj kanal i prepustite se jednom nevjerojatnom osjećaju!

NAJNOVIJI ČLANCI

Potvrđena dva nastavka na film Halloween (2018)

Iako smo svi mislili da je Halloween završio prošle godine izravnim nastavkom na film iz 1978. godine, prevarili smo se. Universal je prije par...

Cats dolazi na velike ekrane sa zvjezdanom glumačkom postavom

U kina diljem svijeta dolazi jedan od najboljih Broadway mjuzikala Andrewja Lloyda Webbera – Cats. Voljeni mjuzikl režira Tom Hooper, dobitnik Oscara koji je...

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here