Vrijeme je za novi intervju. Danas smo otvorili razgovor s Bakirom poznatijim kao Bake ツ. On je nevjerovatno simpatičan, veseo ali i jako mlad youtuber. Svoj čudnovati put započeo je 2015. godine i odmah je popularnost kanala počela rasti. Prvi 1000 pretplatnika je imao već 15.10.2015 a godinu dana poslije je imao 10.000 pretplatnika. Međutim, tada je počela vrtoglavo rasti popularnost tako da danas ima preko 30.000 pretplatnika.

Predstavi se našim čitaocima.
Ja sam Bakir,Bosansko-Hercegovački 14-ogodišnji dječak koji snima, montira i izbacuje klipove na jutjub.

Zašto si odlučio pokrenuti YouTube kanal ?
Kao i svi ostali, iz dosade. Jednostavno, imao sam dosta slobodnog vremena koje sam htio uloziti u nesto, a to je naravno moj YouTube kanal.

Koji je tvoj cilj što se tice tvog kanala?
Cilj mi je stici do 100.000 subscribera za godinu dana. Veliki milestone, ali vrijedi pokušati.

Kako tvoji roditelji reaguju na to što snimaš videe za YouTube?
Nisu znali do nekih 15.000 pretplata. Saznali su tako sto su me pratioci prepoznali i pitali za sliku na ulici dok sam šetao sa njima. Sviđa im se ovo sto radim i prate svaki video.

Imaš li neku želju za budućnost?
Pa to je definitivno Canon 600d!

Povezana slika

Tvoj idol na Youtubu ?
Imam ih dosta, jedni od njih su; AdnanBRO, Scrille, Nedim i EdinCreations.

Opiši se u tri riječi?
Kada sam na lajvu dobio pitanje da se opisem u 3 rijeci, jedan od najpoznatijih jutjubera je rekao ‘Prije vremena odrastao’. Pa eto, drzati cu se njegovih rijeci.

Ako vam se sviđa Bake ツ posjetite njegov kanal klikom ovdje. Koga biste željeli sledećeg da intervjuišemo? Pišite u komentarima!

 

 

OBJAVI KOMENTAR