fbpx

Anže Turk poznatiji kao DJ Bolk ekskluzivno za Tehix

5,402FansLike
6,367FollowersFollow
43FollowersFollow
111SubscribersSubscribe

Devetnaestogodišnjak Anže Turk poznatiji kao DJ Bolk rodom iz Slovenije bavi se muzikom već od malih nogu. Potiče iz muzičke porodice. Sa samo šest godina pohađao je nižu muzičku školu za klavir u gradiću Postojna koju je uspješno završio. Njegova druga strast su bubnjevi. Bio je bubnjar u nekoliko muzičkih bendova. Sada je bubnjar u popularnom bendu Atomik Harmonik iz Slovenije. Javnosti se predstavio 2013. godine.

Anže nam je rekao i da se sprema novi projekt, ali je rekao da ne smije previše odavati, posebno je naglasio da postoji mogućnost da DJ miksetu zamijeni za mikrofon.

DJ Bolk


KAKO JE DOŠLA LJUBAV PREMA GLAZBI I POSLOM KOJIM SE TRENUTNO BAVITE?

Kao što sam već rekao dolazim iz glazbene obitelji. Otac vikendom nije bio kući, zato jer je sa svojim bendovima nastupao po čitavoj Sloveniji i tuđini. To je za mene bilo fascinantno, zato sam si rekao da je to posao kojim se želim i ja baviti.

DJ Bolk


KOJA VAS JE STVAR NAJVIŠE DOTAKNULA U TOKU VAŠE KARIJERE?

Pohvale od strane jednog od najboljih Slovenskih producenata Aleša Vovka – Raaya, koji u zadnje vrijeme sveviše uspješno djeluje i na Hrvatskoj glazbenoj sceni.


JESTE LI IKADA RAZMIŠLJALI O PRESTANKU SA MUZIČKOM KARIJEROM?

Nikad. Imam uvijek veće i veće planove u vezi karijere, zato o prestanku nikad nisam razmišljao.

DJ Bolk


KOJA VAM JE NAJDRAŽA PJESMA TOKOM OVIH GODINA KARIJERE?

Definitivno Zemljotres, zbog tako uspješnog odaziva publike na području ex. Jugoslavije i pohvala glazbenih kolega i prijatelja. Svaki put kad provjerim statistiku za praćenje pjesme budem fasciniran, jer imam slušatelje na svim kontinentima svijeta.


USPIJETE LI SVE STIĆI U JEDNOME DANU I POSVETITI SE VAŠEM PRIVATNOM ŽIVOTU? 

Naravno, sa pravom mjerom profesionalizma i orgnizacije radnog dana je sve moguće. Na taj način imam vrijeme za školu, glazbu, treninge i prijatelje.


JESTE LI IKADA BILI U SPLITU I PLANIRATE LI MOŽDA DOLAZAK U SPLIT I KADA AKO NIJE TAJNA?

U Splitu sam bio 2014. godine. Bio sam iznenađen, da se u tako velikom mjestu osjećaš kao kod kuće. Sviđaju mi se ljudi i ona ˝prava˝ energija. Nadam se da se uskoro vidimo.


MOŽETE LI NAM NEŠTO REĆI O PJESMI ˝ZEMLJOTRES˝ I KAKO JE DOŠLO DO TOG HITA? 

Jednog dana uz gledanje televizije mi je u glavi kapnula ideja o melodiji za pjesmu Zemljotres, brzo sam je snimio na telefon i drugi dan se dogovorio sa prijateljem i producentom Željkom Maldenovićem za sastanak. Ideja mu se svidila, zato smo ju skupa doradili i predstavili reperu Milošu Trivkoviću (Trile), te je on za pjesmu napisao text. Snimili smo demo i pokazali pjevačici Lidiji Matić. Naravno, odmah je pristala! Odlučili smo da projekt odradimo do kraja.

DJ Bolk


PORUKU KOJU BI OSTAVILI ZA KRAJ INTERVJUA NAŠIM I VAŠIM ČITATELJIMA? 

Svima bih poručio, ako bilo što krećete raditi radite to iz srca i vjerujete u to i doći će te do postavljenog cilja. Ne odustajte! Volite se i širite pozitivnu energiju, samo tako će te istu tu energiju dobiti i od drugih.

DJ Bolk


DJ Bolk nam je rekao da mu je životna želja da napravi karijeru u glazbi i pored toga želi da ostane sretan, zdrav i okružen pravim ljudima i prijateljima.

DJ Bolka možete zapratiti na Instagramu, Facebooku, Snapchatu (djbolk), a više o njemu možete pročitati na njegovoj web stranici.

 

NAJNOVIJI ČLANCI

Dobitnici The Game Awards 2019 nagrada

The Game Awards 2019 dodjele nagrada održale su se ovog četvrtka u Los Angelesu slaveći najbolje igre 2019. godine. Ispod smo izdvojili dobitnike iz...

Preminuo René Auberjonois

Poznati holivudski glumac i pjevač René Auberjonois preminuo je u nedjelju 8. prosinca u svojoj kući u Los Angelesu od metastaze karcinoma...

Intervju sa Ivanom Ilicem poznatijim kao GUH Saiyan

Bliži nam se kraj 2019. godine, a za vas smo pripremili jedan specijalni intervju sa Ivanom Ilicem svima poznatiji po nadimku GUH...

Nikada nisu odustali i napisali su moćnu priču: U invalidskim kolicima osvajaju Himalaju

Ostanak kod kuće nije bila opcija. Bartosz Mrozek i Michał Woroch, istraživači u invalidskim kolicima, dokazali su kako za njih ograničenja ne postoje. Sljedeće...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

OBJAVI KOMENTAR