Intervju s Bornom Rastovićem Hrvatskim YouTuberom poznatijim kao 8rasta9

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

YouTube scena u Hrvatskoj se mijenja iz dana u dan na bolje i to nam može potvrditi naš današnji YouTuber Borna Rastović. Svoju karijeru započeo je prije godinu dana, a već danas broji 70 000+ tisuća pretplatnika. Svoju putanju u životu imao je već duže vrijeme, samo što mu je sada YouTube omogućio da svoju ljubav prema zabavljanju ljudi proširi na cijelu bivšu jugoslaviju.

Za sebe kaže: Lud, Spreman za adrenalin i komunikativan.

Današnji život se svodi samo na podršku društva i roditelja, zato ovome momku toga ne fali kako je rekao najveću podršku mu pružaju roditelji koji od samoga početka znaju za snimanje, dok mu podrška od prijatelja isto ne fali. Uz veliku podršku i odanost prema ovome poslu, nije mu falilo ni dana kada mu je bilo dosta svega pa čak i trenutaka o prekidu sa snimanjem. Ali ljubav i volja prema ovome poslu bila je duplo veća pa tako nikada nije došlo do samoga ruba.

Svoj životni put gradimo od malenih stvari, pa nam tako nije uteklo ni pitanje kakav je osjećaj jednog YouTubera kada se sjeti da je dogurao do prvih 1000 pretplatnika. Opisuje nam to kao jedno predivno iskustvo i jedan neopisivi osjećaj kada uopće shvatiš, pa mene prati 1000 ljudi. Iako ova cifra nije bila u dalekoj prošlosti, tako ne možemo reći da je daleko i cifra od 100 000 pretplatnika kojom se bliži vrlo brzo i za tu posebnu brojku nam sprema veliko slavlje i puno iznenađenja.

Poruka čitateljima: Ako imate neku želju ili cilj, pratite to, budite uporni i uspjet ćete kad tad. Samo rad, trud i ljubav naravno.

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.