Intervju s poznatom YouTuberkom Doris Stanković

5,447LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
36FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Prošli intervju bio je prije par dana, obećali smo vam još jedan u jako kratkom periodu. Već ste svi mogli vidjeti da se radi o Doris Stanković poznatoj Hrvatskoj YouTuberici. Njen kanal trenutno broji 24 000+ pretplatnika.

Doris nam govorio kako je od uvijek voljela kameru. I od kad zna za sebe sve mora snimiti ili slikati. Isto tako na većini obiteljskih fotografija nje nema, nalazi se upravo iza kamere. Zaintrigiralo ju je saznanje o društvenoj mreži YouTube, htjela je i sama biti jedna od njih. Na kraju i je i postala zahvaljujući sestrama koje su je nagovorile da otvori YouTube kanal.

U samome početku je imala jako veliku podršku od prijatelja. Roditelji su joj u početku bili malo skeptični i bojali se da će zapustiti školu zbog snimanja, ali sada nakon par godina u potpunosti je podržavaju i razumiju.

Doris Stanković

Da se opišem u tri riječi? Pa definitivno komunikativna, iskrena i luda.

Kako smo naveli na samome početku njezin kanal broji oko 24 000 pretplatnika. Priupitali smo je spremali nam nešto za 30 000 pretplatnika, rekla nam je da se bliži toj brojci jako brzo i da se jako veseli. Nismo dobili konkretan odgovor, pa vam ne možemo sa sigurnošću reći spremali se nešto za 30 000 pretplatnika. Ali rekla nam je da još više čeka 50 000 pretplatnika i da će za tu brojku napraviti kaos!

Došli smo do kraja, pa smo isto tako Doris priupitali jeli razmišljala o odustajanju. Razmišljala je o tome puno puta, to je sve bilo u samome početku kada su je osobe iz škole koje poznaje počele ismijavati, pričati joj iza leđa, govorili joj da je glupa i da se sramoti. Bila je glavna tema razgovora na kavama (za ismijavanje naravno). No sada nakon toliko godina može se vidjeti da se njena ustrajnost isplatila i da se prepoznaje.

Ono što volite raditi u životu, radite bez obzira što drugi govorili. Nemojte ići istom stazom života kao svi samo zato jer tamo svi idu i jer želite biti poput njih. Ne bojte se odvojiti. Slijedite svoje srce i nemojte nikada odustajati, iako će doći i ti dani kada će vam se sve činiti uzaludno, ali vjerujte, vrijeme radi svoje!

Doris Stanković

NAJNOVIJI ČLANCI

Sve novosti sa najvećeg gaming sajma Gamescom 2019

Završio je najveći gaming sajam pod nazivom Gamescom 2019. Počeo je 20.08. u Keln gradu u Njemačkoj, a završio je 24.08. U nastavku članka...

Huawei pokrenuo novi forum za fanove i korisnike!

Korisnici Huaweijevih uređaja odsad mogu na novom mjestu pronaći sve relevantne informacije i savjete vezane uz njihove Huawei telefone i pametne dodatke na novom...

U trendu su Huawei ljetni hitovi – kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei te poziva da uživaš u ljetu uz najbolje i najkvalitetnije proizvode. Upravo zato, korisnici koji kupe Huawei P30 lite ili Huawei P Smart...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here