fbpx

Intervju sa Ivanom Galenićem poznatiji kao GALLASANDALLA

5,385FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Nakon duže stanke pripremili smo samo za vas specijalni intervju sa Ivanom Galenićem poznatijim kao GALLASANDALLA. Ivan je posebno poznat među Fortnite igračima, a i većina njegovog sadržaja na YouTube kanalu je Fortnite. Uz fortnite u kojem ga možemo osobno predstaviti kao profesionalnog igrača, na kanalu se mogu još pronaći i klipovi za ostatak publike koji nisu toliko vezani za Fortnite.

Ideju za početak snimanja na YouTube platformi dobio je od svojih bliskih prijatelja kojima se svidjelo kako profesionalno igra Fortnite, a najveći uzor mu je bio kanadski gamer i streamer Shroud. Vjerujemo da vas većinu zanima kao i nas zašto baš GALLASANDALLA, kako nam kaže ime je nastalo kao fora među prijateljima. Za sebe kaže da je mladi gamer i influencer, ali isto tako i veliki poduzetnik.

Intervju Gallasandalla

Svi su početci teški, mukotrpni i u nekom pogledu neisplativi. Ivanom sami početak snimanja na YouTubeu bio je poprilično težak, ali uz veliku podršku obitelji i prijatelja bilo se lagano probiti. Uz sve to nadodao bi veliku vjeru u samoga sebe kao i veliko samopouzdanje.

Ivan na YouTube kanalu ima preko 200 video klipa i preko 8 milijuna pregleda. Teško je bilo izdvojiti jedan video, ali za sve vas je izdvojio klip pod nazivom KAKO SAM OSVOJIO 600$ U WORLD CUP FINALIMA LMAO!!! TOP 250. Za svoje video klipove izdvaja oko 2/3 sata, a što uključuje snimanje samoga video klipa, montiranje istoga i naravno nakon toga dolazi onaj finalni proizvod kojega naravno vi gledate na YouTube kanalu.

Vjerujemo da je popularan među mlađom populacijom, a posebno među Fortnite igračima. Kazao nam je kako ima nevjerojatnu podršku od prijatelja i publike, a neprocjenjivo mu je drago što je uspio izgradi jedno malo ime na YouTube sceni. Pitali smo ga i pitanje koje vjerujemo da mući većinu početnika i onih koji se tek upuštaju u YouTube vode, a to je može li se živjeti na našem području od YouTube platforme.

Odgovor pročitajte u nastavku:

Može, ali i ne od hrvatskih pregleda jer su reklame i monetizacija od njih pretežito jako male. Dosta se može zaraditi preko sponzora i partnerskih dogovora.

Ivan Galenić – GALLASANDALLA

Otkriti ćemo vam da Ivan uz svoju gaming stranu voli upaliti Netflix i pogledati seriju pod nazivom La Casa De Papel, a isto tako jedva čeka da započne 4. sezona. Za sebe kaže da je PODUZETNIK, ISTRAŽITELJ I GAMER, a GALLASANDALLA za sami kraj intervjua poručuje “USE CODE MARKONIX #ad #EpicPartner, hvala vam na vašem vremenu i vjerujte u sebe“.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući...

Što je to AI?

Izraz  „umjetna inteligencija“ je tehnologija koja napreduje više nego ikad i postala je ključni dio tehnološke industrije. Nalazimo je u zdravstvu i vojsci; pomaže ljudima...

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here